images/stories/logosait_new.jpg

 

Спецпроект телеканалу TV-4 — телемарафон «Ніч виборів-2012″ у прямому ефірі в ніч з 28 на 29 жовтня

Спецпроект телеканалу TV-4 — телемарафон «Ніч виборів-2012″ у прямому ефірі в ніч з 28 на 29 жовтня. Старт — 20:00. Найсвіжіша інформація із виборчих дільниць, центральної виборчої комісії, штабів учасників виборів. Репортажі кореспондентів „Провінційних вістей” про підготовку та хід голосування у різних куточках Тернопільщини, попередні результати підрахунків голосів, коментарі політологів, соціологів, правоохоронців, виступи самих кандидатів у народні депутати — це і не тільки у кількагодинному прямому ефірі.

Ми інформували Вас про підготовку до виборів, допомагали розібратись у законодавстві, зрозуміти ким є кандидати у депутати і чому вони хочуть прийти до влади, що очікувати від них і що вони планують зробити, щоб Вам жилось краще.

Ми не намагались вплинути на Вашу думку, а лише допомагали зробити власний та свідомий вибір. Ніч виборів ми також проведемо із Вами!

Деталі — згодом, слідкувати за новинами Ви можете також на нашій сторінці у Facebook чи у цій же мережі у спеціально створеній групі. Залишайте коментарі, долучайтесь до обговорення, розповідайте про ситуації, які траплялись із Вами на виборах. Ми сподіваємось, що Ви віддасте свій голос правильно і Ваш обранець на «Ночі виборів-2012″ не розчарує Вас. 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер