images/stories/logosait_new.jpg

 

Кличко відхрестився від коаліції з "Батьківщиною" та "Свободою"

Відомий боксер і політик вважає, що поки про це не варто вести мову.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не підтвердив інформацію про створення у Верховній Раді України 7-го скликання коаліції з Об'єднаною опозицією "Батьківщина" і ВО "Свобода".

"Я думаю, що ще рано говорити про плани створення блоків, коаліцій, чи яких-небудь об'єднань. Ми говоримо про план спільних дій", - сказав він після виборів.

"Це буде план спільних дій з певних напрямів, які ми повинні відстоювати", - сказав Кличко, пояснивши, що мова йде про боротьбу з корупцією, боротьбу з безвідповідальністю влади, а також відновлення місцевого самоврядування.

"Вже є попередні документи, вони будуть передані лідерам політичних сил, з якими ми готові сісти і обговорити план дій ", - сказав Кличко, при цьому не назвавши які сили конкретно.

Окремо Кличко зазначив, що йому далекі праворадикальні ідеї "Свободи":

"Існує багато речей, які пропонувала" Свобода ", і з якими можна погодитися, але радикально "правими "їх заявами погодитися важко. Ми готові працювати в тих напрямах, які відповідають інтересам України", - сказав Кличко.

При цьому він зазначив, що партія "УДАР" не має наміру співпрацювати з Партією регіонів і комуністами.

Нагадаємо, всього кілька годин тому Кличко не виключав коаліції у Раді з опозицією:

"По-перше, ми повинні пройти, зробити вибори, потім захистити голоси, а вже потім - об'єднатися. І я впевнений, що ми це зробимо з партією "Батьківщина" і "Свободою", - підкреслив він.

ТСН 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер