images/stories/logosait_new.jpg

 

На показі мод тернопільські бізнес-леді перевтілилися у моделей

Кожного разу організатори Тернопільських днів моди не тільки запрошують до рідного міста цікавих модельєрів, а й дивують власними сюрпризами. Були такі й цього разу.

Першою несподіванкою стала участь у показі Олександра Смика – поета, композитора і барда. Це був так званий, поетичний модельний ряд. На екрані демонстрували рядки поезій Олександра Смика, а на подіумі в цей час дефілювали моделі в одязі від Ярослава Гродського. Та найцікавіше те, що ті ж самі поетичні рядки були у вигляді принтів і на футболках моделей.

Другим сюрпризом стало те, що на подіум вийшли тернопільські ділові жінки – керівники організацій, шкіл, фірм, працівники Галицького коледжу тощо. Вони демонстрували одяг від модного дому “Ріто”. Кожна жінка вибрала модель, яка їй припала до душі, і вийшла у ній на подіум.

- Коли мені зателефонували і запросили взяти участь у показі, я ні хвилини не роздумувала про те, погоджуватися чи ні, – каже Юлія Винокур, директор телекомпанії “TV-4”. Мені здається це здорово – бути причетною до краси. Більшість із нас після показу вирішили придбати речі, які демонстрували. Нам ніхто не нав’язував їх, ми вибирали те, що нам пасує. Мені дуже сподобалось класичне маленьке чорне плаття. Воно від українського виробника, воно трикотажне, воно стильне, воно зручне, не мнеться. А ще воно гріє душу, бо це буде спогад про цей показ. Коли одягатиму його, то буду відчувати себе неперевершеною жінкою.

Ще одна несподіванка на тернополян чекала уже в кінці показу. Підготували її самі дизайнери. Від імені всіх учасників Тернопільських днів моди Олеся Теліженко подарувала міському голові Сергію Надалу вишитий рушник. Голова міста, зазначив, що цей подарунок буде чудовим оберегом нашого міста.

Ольга Попова, Тернопільська Липа

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер