images/stories/logosait_new.jpg

 

Повідомлення про проведення громадського обговорення

Організатором громадського обговорення є Приватне підприємство «Екоцентр Плюс», яке планує здійснювати діяльність щодо збирання, зберігання з подальшою відправкою на утилізацію відпрацьованих люмінесцентних ламп та приладів, що містять ртуть. Адреса діяльності: м.Тернопіль, вул. Бродівська, 59.


На розгляд громадськості надаються матеріали за результатами оцінки впливу на навколишнє природне середовищедіяльності та об’єкту (робочий проект ОВНС) для обговорення. Замовником проекту є ПП «Екоцентр плюс».Короткий зміст проекту:

1. Підстави для проведення ОВНС.

2. Фізико-географічні особливості району і майданчика розміщення об’єкту.

3. Загальна характеристика об’єкта проектування.

4. Оцінка впливів планової діяльності на навколишнє природне середовище.

5. Оцінка впливів планової діяльності на навколишнє соціальне середовище.

6. Оцінка впливів планової діяльності на навколишнє техногенне середовище.

7. Комплексні заходи щодо забезпечення нормативного стану навколишнього середовища та його безпеки.

8. Оцінка впливів на навколишнє середовище при будівництві.

9. Додатки.

Для ознайомлення з документацією, подання пропозицій (зауважень) звертатись до Організатора (уповноважена особа Дуда А.Г.), адреса м. Тернопіль, проспект Злуки, 27/47, тел. (097) 755-87-52, факс (0352) 26-82-76, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , а також в Управління ЖКГ, благоустрою та екології ТМР, адреса м. Тернопіль, вул. Коперніка, 1.

Пропозиції (зауваження) подаються в усній чи  письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням особи, яка їх подає, до 27 липня 2017 року. 28 липня 2017 о 13 год. 00 хв. будуть проведені громадські слухання в Управлінні ЖКГ, благоустрою та екології ТМР за адресою м. Тернопіль, вул. Коперніка, 1, перший поверх (Ресурсний центр).


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер