images/stories/logosait_new.jpg

 

В Україну прийшли дощі з грозами і похолодання

В Україну прийшли дощі з грозами і похолодання
В Україну прийшли дощі

Україну накриває атмосферний фронт.

Зранку 13 липня Україну накрив атмосферний фронт, який принесе грози і похолодання. Уже о 7-й ранку цей фронт був над західними областями. Про це у Facebook написала синоптик Наталя Діденко.
Зокрема, вранці Волинню перейшла гроза.
Синоптик застерігає, треба вкрай обережно поводитися під час грози.
"Хай хоч яку важливу справу ви робите, біжіть у безпечне місце, тільки-но розпочнеться дощ. Ні в жодному разі не під поодиноке дерево! Коли поруч кущі чи низькі дерева - краще під них, подалі від ЛЕП, по відкритій місцевості швидко не бігти, лягати на землю небезпечно - краще присісти, відкладіть подалі все металеве, вийдіть якнайспокійніше з води - коли десь купаєтеся, і не скупчуйтесь натовпом - тому що грозовий розряд проходить крізь людський контакт, вимкніть телефони", - розповіла синоптик.
Вона додала, що протягом сьогоднішнього дня цей фронт буде рухатися на схід. Тому локальні грозові дощі можливі по всій Україні, окрім Запорізької, Донецької, Луганської областей і Криму.
У Києві теж є ймовірність грози, проте в другій половині дня. Внаслідок впливу фронту в Україні почне знижуватися температура. 14 липня відчутно похолодає.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на початку липня через негоду було знеструмлено 400 міст і сіл.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер