images/stories/logosait_new.jpg

 

Всесвітні ігри: українка Березовська завоювала срібло в сумо

Фото: Спортивный комитет Украины
Іванна Березовська виграла срібло Всесвітніх Ігор

Третій день Всесвітніх ігор приніс Україні лише одну медаль.

Українська суматорі Іванна Березовська завоювала срібну медаль на Всесвітніх Іграх, які з 20-го по 30 липня тривають в польському Вроцлаві.

Українка посіла друге місце в змаганнях з сумо в абсолютній категорії (між собою зустрічаються спортсмени різних вагових груп). Березовська по черзі перемогла суперниць з Японії, Польщі, Таїланду, Венесуели. В 1/2 фіналу наша співвітчизниця пройшла бразилійку Сару Гомеш. Лише у фінальній сутичці Березовська поступилася росіянці Анні Поляковій, яка завоювала золото. В українки срібна медаль.

Серед чоловіків в абсолютній вазі українці не дійшли до п'єдесталу. Найближче до цілі був Олександр Вересюк, який поступився в одному з півфіналів.

Андрій Стальний завершив змагання в парашутному спорті, де за загальним підрахунком результатів в дисципліні "купольне пілотування" він зайняв 31 рядок.

Після трьох змагальних днів на Всесвітніх Іграх у Вроцлаві у збірної України 8 медалей (1 золота, 2 срібних і 5 бронзових). У загальному медальному заліку наша команда займає 14-е місце.

За матеріалами: iSport.ua
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер