images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополян просять подарувати свій голос книгам

«Озвучимо книжки для незрячих», – таку акцію реалізовують на Всеукраїнському рівні. Приєднатися вирішили і в Тернополі. Зголошуватися для участі в акції просять небайдужих жителів краю з хорошою дикцією.

Тернополянам пропонують стати «голосом» улюбленої книжки. Організатори акції більше орієнтується на працівників медійних організацій.

«Якщо ви приєднаєтеся до озвучування книжок, цим дуже сильно допоможете незрячим з нашої країни. Ми звертаємося до всіх жителів Тернопільщини. Звісно, нам легше орієнтуватися на працівників медійних організацій, для яких озвучування – це їхня повсякденна справа. Але це не головне. Якщо будь-який житель краю буде мати бажання озвучити книжку, і при цьому, якщо ця людина володіє нормальною дикцією, ми покажемо як це зробити. Дуже велике прохання – зголошуватися. Цим ви допоможете багатьом незрячим з нашої країни», – каже керівник проекту Остап Дроздов.

Створені аудіоверсії книжок поповнять фонди спецбібліотек для сліпих, що діють в Україні.

До акції вже приєдналися телекомпанії і радіостанції Києва, Сєвєродонецька, Вінниці, Луцька, Чернігова, Хмельницького. Організатори сподіваються, що акція «Озвучимо книжки для незрячих» охопить всі регіони України.

Софія Романська


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер