images/stories/logosait_new.jpg

 

У мережі обговорюють білоруського тренера в футболці з Путіним

У мережі обговорюють білоруського тренера в футболці з Путіним
Фото: Спорт-Экспресс
Білоруський тренер викликав ажіотаж у соцмережі футболкою з Путіним

У соцмережі згадали часи, коли головний тренер російського футбольного клубу Ахмат Олег Кононов носив вишиванку.

Головний тренер російського футбольного клубу Ахмат Олег Кононов викликав фурор у мережі, надівши футболку із зображенням президента Росії Володимира Путіна.
Так, український спортивний журналіст Іван Вербицький на своїй сторінці в соцмережі Facebook згадав, як Кононову хотіли присвоїти звання Почесний громадянин Львова, коли він тренував Карпати і одягав вишиванки.
"Пам'ятаєте банер із Почесним громадянином Львова? Публічно Олег Георгійович дякував за нього. Насправді, він був злий на фанатів, тому що ці їхні "пустощі" з патріотичним банером сильно зіпсував йому життя в Білорусі. Через нього він навіть "не зміг" виїхати в Білорусь на весілля чи то до сина, чи до доньки. Не стільки тому, що йому загрожувала реальна небезпека, як тому, що банально зас*ав. Як говорить відоме прислів'я запоребрикових братів, краще перебздіть, ніж недобздіть", - написав Вербицький.
Пост викликав шквал коментарів. Користувачі соцмережі відзначили, що це один із прикладів, коли не потрібно роздавати громадянство України "наліво-направо". У той же час, були й ті,
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер