images/stories/logosait_new.jpg

 

Пішов із життя один із засновників AC/DC

Австралійський рок-музикант, один із засновників легендарного гурту AC/DC Малколм Янг пішов із життя 18-го листопада. Йому було 64 роки.

"Сьогодні з глибоким сумом на серці ми маємо повідомити про смерть Малколма Янга", - говориться на Facebook-сторінці колективу.

"Зі своєю величезною відданістю він був рушійною силою гурту. Як гітарист, автор пісень та мрійник, він був перфекціоністом та унікальною людиною. Він завжди стояв на своєму та робив і говорив саме те, що хотів. Він дуже пишався всім, за що брався. Його вірність фанам була неймовірною. Мені, як його братові, складно висловити, що він означав для мене в житті, зв'язок між нами був унікальним, дуже особливим. Він лишає по собі величезний спадок, який житиме вічно. Хороша робота, Малколме", - сказав Ангус Янг.

Як пише Rolling Stone, родина Янга повідомила, що він помер спокійно, в оточенні своїх близьких. Як відомо, в останні роки музикант страждав на деменцію, котра позбавила його короткострокової пам'яті, і через яку в 2014-му році він був змушений залишити AC/DC.

Серце всієї рок-н-рольної спільноти розбите через смерть Малколма, зізнався Слеш із Guns N' Roses. Він назвав Янга одним із найкращих ритм-гітаристів у світовому рок-н-ролі.

"Сумний день у рок-н-ролі. Малколм Янг був моїм другом і серцем та душею AC/DC", - написав у Twitter Едді Ван Хален..

It is a sad day in rock and roll. Malcolm Young was my friend and the heart and soul of AC/DC. I had some of the best times of my life with him on our 1984 European tour. He will be missed and my deepest condolences to his family, bandmates and friends.

 

"Двигун AC/DC помер. Трагічний кінець для інколи недооціненої ікони. Один із великих. Спочивай із миром", - попрощався з Янгом учасник Kiss Пол Стенлі.

 

"Сьогодні не стало Малколма Янга. Дуже сумно. Малколм був лідером та справжнім музичним двигуном", - написав Святослав Вакарчук.

Malcolm Young passed away. This is very sad. Malcolm was a leader and a genuine musical engine. 

Фото з соцмереж

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер