images/stories/logosait_new.jpg

 

Майже весна триватиме до кінця року

Майже весняну погоду передбачають метеорологи перед Новим Роком на Тернопільщині. Зберігатимуться плюсові температурні показники, лише вночі можливі незначні заморозки. Вдень обіцяють сонячну погоду.

Мінлива хмарність з проясненнями, вітер змінних напрямків, висока ймовірність дощів з мокрим снігом, – такі погодні умови передбачають метеорологи цими днями у західному регіоні. Ближче до кінця тижня температура повітря дещо знизиться, і сонячну погоду замінять дощі з мокрим снігом. За прогнозами Укргідрометеоцентру, у передноворічний час спостерігатимуться мінливі погодні умови.

«До середини тижня на Тернопільщині передбачається відносно тепла погода. Температура повітря: вночі від двох градусів морозу до нуля; вдень чотири – вісім градусів тепла. Вдень спостерігатиметься досить ясна погода та порівняно високі температурні показники. Ближче до Новорічної ночі очікуємо зниження температури повітря, проте сильних морозів та снігопадів не передбачається».

За попередніми прогнозами метеорологів, цьогорічний Новорічно-Різдвяний період пройде з плюсовою температурою повітря та без снігопадів.

Софія Романська

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер