images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі зробили звалище з будівельних відходів

26814626_391044861334605_2036806801980628667_nНа вулиці Подільській у Тернополі виявили сміттєзвалище з будівельних відходів. Муніципальна поліція з’ясувала, хто засмітив територію та покарала винуватця.

Вчора, 11 січня, працівники муніципальної поліції обстежували територію міста та виявили факт відвантаження будівельних відходів у невідведеному для цього місці, а саме на земельній ділянці по вулиці Подільській.

За порушення Правил благоустрою м. Тернополя на винуватця оформлено адміністративний протокол згідно ст. 152 КУпАП, повідомили в Управлінні муніципальної поліції Тернопільської міської ради.

До слова, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Джерело: Тернополяни

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер