images/stories/logosait_new.jpg

 

Епідемії грипу у Тернополі немає, але на карантині 14 класів

hrypСтаном на 1 лютого у тернопільських школах на карантині 14 класів. Дітей додому відправили на тиждень. Медики кажуть, що до епідемії ще далеко.

- Епідемії немає. Станом на 1 лютого показник складає 756, 27 на сто тисяч населення. А епідпоріг – 1081, 27, – каже завідувач відділення епідеміологічних досліджень міського відділу Тернопільського обласного лабораторного центру Держепідслужби Богдана Козяр. – Більше хворіють діти. Якщо за 31 січня маємо 278 усіх хворих, то з них 188 – діти. Варто відвідати Бойовик “Брейвен”

Як повідомила 1 лютого головний інспектор шкіл відділу дошкільної,середньої та позашкільної освіти управління освіти та науки Ірина Маланчук, зараз на карантині три перших класи у школі №4, 3-й та 8-й класи у школі №5, 9-й клас у 16-й школі, 2-й та 1-й в 11-й школі, 4-й та 5-й у школі №23 та 6-й і 1-й у школі №15. Також, на карантині 2-й та 3-й клас у початковій школі з поглибленим вивченням англійської мови.

- В тих класах, які раніше закрили на карантин, уже відновили навчання. На карантині вони були тиждень, – каже пані Ірина. – Наразі, усі вищеназвані класи на карантині. Їх побільшало, але згідно з інформацією санстанції, поки епідеміологічного порогу не досягнуто.
Джерело: 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер