images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині знімають повнометражний історичний фільм

В області почали знімати повнометражний фільм «Червоний. Без лінії фронту». Зйомки відбуваються у кількох локаціях, одна з них знаходиться в Бережанах.

Кінострічка «Червоний. Без лінії фронту» створена за мотивами однойменного роману Андрія Кокотюхи. Режисером фільму став Заза Буладзе. Сюжет відтворює події з 1935 – 1945 років на території Тернопільської і Волинської областей.

«Стрічка вже має велике зацікавлення в аудиторії. Ми покладаємо великі надії на неї. Зйомки відбуваються у різних локаціях Тернопільської області. Якихось надзусиль ми не витрачаємо. В регіоні є хороший потенціал для зйомок. Сподіваємося, кінцевий результат всіх нас порадує. І ми вкотре переконаємося, що можемо робити якісне українське кіно», – каже голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Загалом стрічка «Червоний. Без лінії фронту» розповідає про життя українців у міжвоєнний період, а також про українських патріотів і те, як вони протистояли репресіям польських, німецьких та радянських окупантів.

Софія Романська


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер