images/stories/logosait_new.jpg

 

Літак НАТО провів розвідку біля кордонів Росії

Літак НАТО провів розвідку біля кордонів Росії
Літак НАТО AWACS

Повітряне судно Північноатлантичного альянсу протягом тривалого часу курсувало уздовж кордонів Калінінградської, Псковської і Ленінградської областей РФ.

За даними західних авіаційних ресурсів, літак командування НАТО E-3A Sentry AWACS в понеділок, 12 березня, здійснив багатогодинний розвідувальний політ поблизу кордонів Калінінградської, Псковської і Ленінградської областей, пише Интерфакс.

Зазначається, що літак дальнього радіолокаційного виявлення та управління з бортовим номером LX-N90442, що вилетів з авіабази Гайленкірхені в Німеччині, після 13.30 за київським часом здійснив підліт до південних кордонів Калінінградської області.

Він протягом тривалого часу курсував уздовж них, перебуваючи в повітряному просторі Польщі. Потім перелетів в повітряний простір Естонії через Сувалкський коридор (територія Польщі між Калінінградською областю та Білоруссю).

У небі над Естонією він продовжив політ біля західних районів Ленінградської і Псковської областей.

Нагадаємо, в неділю, 11 березня, американський безпілотник провів розвідку вздовж лінії розмежування на Донбасі, біля узбережжя Криму і Краснодарського краю РФ.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер