images/stories/logosait_new.jpg

 

У Білорусі на заводі стався вибух: є постраждалі

У Білорусі на заводі стався вибух: є постраждалі
Фото: twitter.com/112by
Горіла будівля з виробництва бітумної гідроізоляції

На заводі, який виробляє гідроізоляційні мастики й емульсії, стався вибух з подальшою пожежею. Горіла будівля площею 2,4 тисячі квадратних метрів.

На білоруському заводі Алкід, який розташований в Мінському районі, стався вибух і пожежа, в якому постраждали чотири людини. Про це у вівторок, 22 травня, повідомило МНС Білорусі.

"Село Корольов Стан, Мінський район, повідомлення про вибух і пожежу на підприємстві Алкід. За попередньою інформацією, травмовані три людини", - йдеться в повідомленні відомства в Twitter.

Пізніше стало відомо, що постраждали четверо людей.

На сайті МНС також уточнюється, що вибух з подальшим горінням стався в будівлі з виробництва бітумної гідроізоляції площею 2,4 тисячі квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 9.18, на місці події працюють співробітники МНС. Працівники МНС продовжують роботи з ліквідації пожежі.

 

Пожар на предприятии в деревне Королев Стан ликвидирован, по уточненной информации пострадавших четверо, они доставлены в учреждения здравоохранения.

Підприємство Алкід спеціалізується на виробництві гідроізоляційних, покрівельних мастик і емульсій для цивільного і дорожнього будівництва.

Декількома днями раніше стало відомо, що під час пожежі на заводі в США постраждали понад 20 людей. Причиною загоряння став витік етилену.

Раніше повідомлялося, що в Ленінградській області РФ добу гасили пожежу на великому складі деревообробного підприємства.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер