images/stories/logosait_new.jpg

 

Йохансон стала найдорожчою актрисою Голлівуду

Зірка "Месників" Скарлетт Йохансон стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду, обскакавши таких авторитетних своїх колег, як Анджеліну Джолі та Дженніфер Аністон.

Вони, відповідно, посіли другу та третю сходинки в рейтингу Forbes.

Переплюнула 33-річна Скарлетт і минулорічну лідерку - Емма Стоун у 2017-му році посіла перше місце з результатом у 27 мільйнів доларів. А Йохансон рік по тому спромоглася заробити 40,5 мільйона.

Що ж до Анджеліни, то її річний прибуток склав 28 мільйонів, причому частина його - це аванс за роль у "Малефісенті 2". Дженніфер Аністон за рік заробила 19,5 мільйона.

Скарлетт Йохансон - найдорожча

До Топ-10 найдорожчих акторок також увійшли Дженніфер Лоуренс, Різ Візерспун, Міла Куніс, Джулія Робертс, Кейт Бланшетт, Мелісса МакКарті та Галь Гадот. А якби ці голлівудські діви раптом надумали поскладати свої заробітки докупи, то вийшла б сума в 186 мільйонів.

Видання відзначає, що, згідно з дослідженням 2016-го року, лише 28,7% ролей зі словами у фільмі - жіночі. Нестача ролей, відповідно, означає брак можливостей заробітку для актрис, особливо для актрис старшого віку. 60% героїнь навіть цього рейтингу Forbes - це жінки до 40 років. Лише двом із них вдалося піднятися вище за позначку в 20 мільйонів доларів. Для порівняння, в рейтингу 2017-го року таких було троє, а 2016-го - четверо.

Нагадаємо, через негативну реакцію публіки, зокрема представників ЛГБТ Скарлетт Йохансн нещодавно довелося відмовитися від ролі.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер