images/stories/logosait_new.jpg

 

Анонс матчів 14-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

Анонс матчів 14-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 14-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 19 серпня.

Група "А"

"Юність" (Горішня Слобідка) – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська)

19 серпня. Горішня Слобідка. Сільський стадіон 16.00.

Судді: Дмитро Кіцкай (Бучач), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

Дискваліфікований: Володимир Туркевич ("Юність").

Мабуть, най непередбачувани поєдинок 14-го туру першої ліги, в якому наперед ніхто не ризикне віддати перемогу. Обидві команди сформовані з місцевих гравців, особливих завдань перед ними не стоїть, але кожен хотів би виграти у конкретному матчі, щоб мати більше шансів позмагатися на другому етапі в групі середняків (7-12 місця), аніж у групі аутсайдерів (13-18 місця).

 

"Колос" (Бучач) – "Нива" (Підгайці)

19 серпня. Бучач. Стадіон "Колос". 16.00.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Олег Чемний (Коропець), Василь Тиліщак (Монастириська).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Аутсайдер групи "А" зустрічатиметься з командою, яка вкрай невдало грає на виїзді. Важко спрогнозувати, хто є фаворитом пари. Можна лише сказати, що до цієї зустрічі свіжішими підходять футболісти "Ниви", адже бучачани посеред тижня провели виснажливий поєдинок у спекотну погоду проти "Юності" (0:0).

 

"Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – ФК "Трибухівці"

19 серпня. Горішня Вигнанка. Сільський стадіон 16.00.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Віталій Королюк (В. Глибочок), Андрій Федунець (Залізці).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

Матч середняків турнірної таблиці є більш важливим для "Бастіона", який втративши на початку другого кола кілька важливих очок, все ж не припиняє боротьби за потрапляння до трійки кращих. І тому підтвердження поєдинок минулого туру в Підгайцях, в якому колектив з Чортківщини святкував впевнену перемогу (3:0). Гості ж нерівно проводять сезон, чергуючи вдалі матчі з провальними, тому їм буде важко зачепитися за очки в Горішній Вигнанці.

 

"Скала-Айва" (Скала-Подільська) – ФК "Заводське"

19 серпня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 16.00.

Судді: Андрій Ющишин (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Андрій Шадюк (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Роман Черепій ("Скала-Айва") – Андрій Різник (ФК "Заводське").

Безперечно центральний матч групи "А" першої ліги, в якому зустрічатиметься друга і третя команди турнірної таблиці. Обидві небезпідставно розраховують на потрапляння до трійки кращих, а тому матч важливий у плані здобуття "золотих" очок. Окрасою матчу могло стати протистояння двох кращих бомбардирів ліги – Владислава Тимощука зі "Скали-Айва" та Андрія Різника з ФК "Заводське", однак заводчанин дискваліфікований через перебір жовтих карток, тому прийняти участі в поєдинку не зможе. Також є втрата і в "Скали-Айва". По тій ж причині, що й Різник не гратиме в цьому турі Роман Черепій. Фахівці в даному поєдинку віддають перевагу господарям поля, в складі яких є кілька футболістів, котрі зимою проходили оглядини в "Агробізнесі" з Волочиська, однак по тій чи іншій причині професіоналам не підійшли. Що ж до заводчан, то це сплав молодості та досвіду, в команді зібралося багато перспективної тернопільської молоді, яких доповнює кілька футболістів, котрі вже відчули смак професійного футболу.

 

 

Група "Б"

ФК "Збараж" – ФК "Вишнівець-2"

19 серпня. Збараж. Стадіон "Колос". 16.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Максим Мохун (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

У центральному туру групи "Б" першої обласної ліги відбудеться збаразьке дербі. Матч принциповий по кількох причинах. По-перше, зустрічаються географічні сусіди, які представляють Збаразький район. По-друге, цілком ймовірно, що ці команди можуть вибороти право виступати у фінальні частині першої ліги, а тому в матчі розігруються "золоті" очки. І, по-третє, у складі ФК "Вишнівець-2" виступає одразу троє гравців, які ще в першому колі захищали кольори збаразької команди.

 

"Арсенал" (Білокриниця) – ФК "Шумськ"

19 серпня. Білокриниця. СК "Лісотехнікум". 16.00.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Скуба (Скалат), Оксана Паньків (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

У Білокриниці змагатимуться команди різних вагових категорій, рівня підготовки до другого кола та кадрового забезпечення. "Арсенал" продовжує відчайдушну боротьбу, щоб зачепитися за першу трійку. Гості ж поки маються за весь сезон одну перемогу і великих ілюзій у цьому чемпіонаті не плекають.

 

"Зоря" (Хоростків) – ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт"

19 серпня. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 16.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів).

Спостерігач арбітражу: Олександр Філь (Тернопіль).

У "Зорі" вперше за кілька останніх матчів немає дискваліфікованих футболістів, тому команда може виставити оптимальний склад (до уваги не беремо Петра Сокола, який перейшов до чортківського "Кристалу"). А враховуючи те, що до команди з Хоросткова перебралося тріо з вищолігового заліщицького "Дністра", саме господарі будуть явними фаворитами матчу. Команді з Ланівців ж треба грамотно зіграти в обороні (що їм не вдалося у попередньому турі в протистоянні з ФК "Тернопіль-Педліцей") та шукати щастя біля воріт господарів у контратаках, сподіваючись на свого швидкого форварда Руслана Баб’яка.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер