images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі розповіли про подальшу долю хлопця, який випав із вікна з військкомату

для 25-річного Олега спроба втечі з п’ятого поверху обласного військкомату завершилася численними травмами, що молодику навіть робили операцію. Сьогодні життю та здоров’ю хлопця нічого не загрожує.

За словами заступника військового комісара Тернопільського облвійськкомату – начальника відділу комплектування та призову підполковника Петра Сирка, травми, які отримав 25-річний призовник, не призвели до каліцтва.

— По справі призовника, який весною випав із вікна, було відкрито кримінальне провадження за доведення людини до самогубства. Тоді чоловік вирішив залишити збірний пункт, адже внизу на подвір’ї його чекала дівчина. На щастя, хлопчина зараз здоровий, із лікарні виписався та написав заяву, що залишав територію установи добровільно. Хлопчина не має інвалідності, добре почувається. На жаль, для укомплектування збройних сил хлопчина не годиться. Якщо він вдруге з’явиться на засідання призовної комісії, то його визнають непридатним до військової служби в мирний час, — поділився підполковник.

Нагадаємо, що 20 травня о 17.37 до чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення  про те, що на вул. Тролейбусній,5 з вікна приміщення військового комісаріату випав хлопець. Потерпілим виявився житель Бережан 1992 року народження, який, намагаючись через вікно вбиральні самовільно покинути призовний пункт військового комісаріату, зірвався з бетонного карниза і впав на дах прибудови. Тоді медики встановили, що внаслідок падіння потерпілий отримав політравму, відкритий перелом лівого передпліччя, закриту травму хребта, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.
Джерело: Тернополяни

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер