images/stories/logosait_new.jpg

 

Дочка скандальної британської принцеси виходить заміж за екса Міддлтон

Королівська родина Великобританії збирається святкувати чергове весілля. Букінгемський палац оголосив про заручини леді Габріелли Віндзор, доньки принца Майкла Кентського та принцеси Марії Крістіни, з фінансистом Томасом Кінгстоном.

Наречена є двоюрідною внучатою племінницею Єлизавети ІІ та в черзі до престолу стоїть 50-ою. А наречений колись зустрічався з Піппою Міддлтон.

Про це пише The Daily Mail.

37-річна Габріелла (Елла) й Томас заручилися в серпні, а весілля планують зіграти навесні 2019-го року.

Леді Віндзор працює директором компанії, що займається бізнес-зв'язками між Британією та країнами Латинської Америки, а також пише для The London Magazine. Її обранець очолює фінансову компанію. Пара разом близько трьох років.

37-річна леді Елла вперше виходить заміж

Нагадаємо, мама Елли, баронеса Марія Крістіна має прізвисько "принцеса-нахаба". Вона відома своєю пихатістю і расистськими поглядами. Коли принц Гаррі привів свою наречену Меган Маркл на перше велике родинне зібрання, принцеса Кентська прийшла туди з антикварною брошкою в вигляді темношкірої людини у вбранні служника. Щоправда, потім присягалася, що не мала жоднісінького наміру образити напівафроамериканку Меган.

Героїнею скандалу була колись і сама леді Елла. На початку 2000-их років вона зустрічалася з журналістом Етішем Тесіром, який після завершення цих трирічних стосунків розказав багато цікавого в статті в Vanity Fair. Зокрема описав, як вони з Еллою "тусили" в Кенсингтонському палаці, купалися голими в басейні королеви та бавилися наркотиками.

На весілля принца Гаррі з Маркл леді Еллу не запрошували. Зате вона та Кінгстон торік були на весіллі Піппи Міддлтон, з якою чоловік продовжує підтримувати дружні стосунки.

Як відомо, 12-го жовтня відбудеться весілля кузини Вільяма та Гаррі, принцеси Євгенії.

Фото з сайту The Daily Mail

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер