images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек

Очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь в урочистих заходах, що відбулися в Центральній міській бібліотеці з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та в рамках проведення «Бібліофесту- VIII: Тернопільські читання по-особливому».

Під час урочистостей міський голова привітав та нагородив грамотами, подяками і цінними подарунками кращих бібліотечних працівників міста, а також відзначивунікальність тернопільських міських бібліотек.

«У всеукраїнських рейтингах Тернопіль з року в рік входить в десятку найбільш культурних міст України, і цьому є заслуга працівників бібліотечної системи. Міські бібліотеки Тернополя - єдині в Україні, хто володіє унікальною колекцією мистецьких рукотворних книг. Нам є що розвивати і примножувати, - зауважив Сергій Надал. - У Тернополі за останні роки робота бібліотечної системи докорінно змінилася - бібліотеки відремонтовані та комп’ютеризовані, їх відвідує молодь та реалізовуються нові проекти. Тому пріоритетне завдання міської влади сьогодні - це подальша підтримка і розвиток бібліотечної мережі».

Очільник Тернополя також відзначив цінність щорічного бібліотечного фестивалю Бібліофест, який проводиться у нашому  місті уже восьмий рік та в рамках якого відбулася презентація унікальних арт-буків «Мого народу гілочка тернова» та «Нове життя в новому місті».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер