images/stories/logosait_new.jpg

 

Післясмак королівського весілля: що постили в мережі гості принцеси Євгенії

12-го жовтня британська принцеса Євгенія, онучка Єлизавети вийшла заміж за бізнесмена Джека Бруксбенка, і запрошення на пишне торжество у Віндзор отримали не лише члени королівської родини, а й зіркові друзі молодят.

І як це завжди буває на весіллях, гості постили в Instagram свої селфі, хозувалися вбраннями та вітали принцесу й її новоспеченого чоловіка.

Зіркові гості Євгенії та Джека ділилися враженнями в сицмережах

Не втрималася й спеціально завела фотоблог 55-річна актриса Демі Мур.

Вона зняла відео, щоби інтернет-користувачі змогли роздивитися її вишукане вбрання, і подякувала за нього Стеллі МакКартні.

Наомі Кемпбелл робила селфі навіть у церкві

Костюм від Stella McCartney був і на Лів Тайлер.

Лів Тайлер і Девід Гарднер
Тайлер підловила дуже красиву Мур
Андреа Бочеллі, якому випала честь співати під час вінчання принцеси, вирішив не перейматися дрес-кодом?

А от зухвала Кара Делевінь надягла вбрання від Emporio Armani та циліндр від Nick Fouquet.

"Яке гарне свято. Вітання молодятам. Спасибі, Евгенія та Джек, що зробили нас частиною цього вашого дня", - написав у Instagram Рікі Мартін, котрий, звісно ж, був на весіллі зі своїм чоловіком Джваном Йосефом.

Ліла Мосс, Наомі Кемпбелл, Кейт Мосс і Демі Мур
Гості потомилися

Між іншим, дуже помітною була відсутність на весіллі Джорджа та Амаль Клуні. Адже актор добре знайомий із Джеком та співпрацював із ним, коли займався виробництвом текіли Casamigos. Нагадаємо, на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл зіркова пара була.

Як пише Harper's Bazaar, імовірно, прийти на свято Євгенії та Джека Амаль завадила конференція в Пенсільванії, на якій вона мала виступити того дня. Але чому не прийшов навіть Джордж, лишається незрозумілим.

По два вбрання від Armani (на вінчання і на саму гулянку) змінили співак Роббі Вільямс та його дружина Айда. Нагадаємо, їхня старша дочка, 6-річна Теодора була однією з дружок Євгенії.

Роббі та Айда: лук номер 1
І лук номер 2. Вам який більше сподобався?

Цікаво, що сама наречена, на відміну від Меган Маркл, не стала перевдягатися в сукню для вечірнього прийому і лишилася в весільній. Як пише Marie Claire, 13-го жовтня запланований ще один прийом, у когось із її батьків, і тоді вже вона вдіне щось інше. Як відомо, тато й мама Євгенії, принц Ендрю та герцогиня Сара Фергюсон, розлучені.

До слова, від каплиці Святого Георгія, де їх вінчали, Євгенія з Джеком поїхали на авті Джеймса Бонда. Aston Martin DB10 був створений спеціально для фільму "Спектр".

The newly married couple, Princess Eugenie and Jack Brooksbank, depart from their afternoon reception. They left in an Aston Martin DB10, designed and engineered in the UK and made for the James Bond film Spectre. #RoyalWeddingpic.twitter.com/hLVJVOQmNS

— The Duke of York (@TheDukeOfYork) October 12, 2018

Нагадаємо, принцеса вирушила до вівтаря без вельону, але в тіарі зі смарагдами, яку позичила їй бабуся Єлизавета.

Фото з Instagram, відео з Twitter герцога Йоркського

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер