images/stories/logosait_new.jpg

 

В Японії кількість дитячих самогубств побила 30-річний рекорд

В Японії кількість дитячих самогубств побила 30-річний рекорд
Фото: pixabay.com
250 учнів шкіл в Японії вкоротили собі віку

В Японії за рік 250 учнів початкових, неповних і повних середніх шкіл наклали на себе руки.

В Японії кількість дитячих самогубств досягла рекордно високих показників за останні 30 років. Про це з посиланням на дані Міносвіти країни повідомляє в понеділок, 5 листопада, NHK.

Зокрема, опитування, проведене міністерством, показало, що, за даними за один рік до березня 2018 року, 250 учнів початкових, неповних і повних середніх шкіл в Японії наклали на себе руки. Це - на п'ять осіб більше, ніж торік.

"Шість з них були учнями початкових шкіл, 84 - неповних середніх і 160 - повних середніх шкіл", - йдеться в повідомленні.

У школах констатують, що причини 140 самогубств невідомі. Вони вказують на проблеми, викликані невпевненістю після закінчення школи в 33 випадках, розбіжностями в сім'ї в 31 випадку і знущаннями в десяти випадках.

Раніше в Києві в Оболонському районі дівчина-підліток померла після падіння з пожежної вежі. Правоохоронці розглядають інцидент як самогубство.

Також повідомлялося, що в Одеській області правоохоронці встановлюють обставини смерті 16-річної дівчини, яку знайшли повішеною.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер