images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільський борець Володимир Войтович здобув перемогу на міжнародному турнірі

5d61a231ad99e90f48463b11bda35956Борець греко-римського стилю з Тернополя Володимир Войтович привіз «золото» із Міжнародного турніру в Мукачево. 240 спортсменів з Угорщини, Румунії, Молдови, Білорусії, Сербії, Словаччини та України  стали учасниками ювілейного, ХХ-го Міжнародного юнацького турніру з греко-римської боротьби, присвяченого пам’яті першого президента Закарпатської обласної федерації боротьби М.І. Токаря.

Як зазначили в обласному управлінні фізичної культури та спорту, це одні з найпрестижніших змагань, які тривали 16-18 листопада у Мукачево. Успішно виступив на турнірі вихованець КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» та обласної школи вищої спортивної майстерності Володимир Войтович. У ваговій категорії 51 кг тернопільський борець впевнено переміг усіх суперників та посів перше місце.

Навчається Володимир Войтович у коледжі економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету. Підготували  спортсмена до змагань заслужений тренер України Андрій Телебан та майстер спорту України Володимир Лучанко.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер