images/stories/logosait_new.jpg

 

Горбачова про зради та "гулящих принців": Я не вважаю себе жертвою

Співачка Оля Горбачова, котра два роки тому вийшла заміж за продюсера Юрія Нікітіна, продовжує навчати шанувальниць жіночої мудрості.

Після освітлення таких важливих тем, як хатнє господарство і тантричний секс, білявка вирішила поговорити на своєму YouTube-каналі про чоловічі зради.

Метод, який пропонує своїм підписницям Оля, не включає в себе розлучення або нанеcення тілесних ушкоджень сковорідкою "гулящому принцу". А інших жінок узагалі слід вважати своїми союзницями. Адже, за теорією Олі, коли чоловік скаче в гречку, це привід жінці замислитися, чого в ній йому бракувало.

Горбачова навчила, що робити, якщо чоловік зраджує

"...Не знецінювати себе, не шукати, в чому ви гірша чи в чому ви краща, а просто заповнити в собі цю якість, якої вашому чоловікові бракувало. Адже саме тому він напевно звернувся, хай швидкоплинно, до іншої жінки, щоби енергетично доторкнутися до цієї жіночої якості", - вважає Горбачова.

Оля категорично не згодна зі зневажливим ставленням до жінок, які дочекалися свого чоловіка після зради та пробачили йому. Бо декого варто чекати й десять років.

Цікаво, вона мала на увазі Нікітіна?

"Я, наприклад, не вважаю себе жертвою тому, що пробачала якісь речі. Я вдячна, що шляхом цих випробувань знайшла саму себе", - наголосила співачка, не вточнивши, чи був її "гулящим принцом" саме Нікітін.

Власні жіночі якості Оля наповнювала, створюючи аромамасла. А про свій "безцінний досвід кохання" два роки тому зняла кліп на свою ж пісню "Мы преодолеем".

Нагадаємо, в Нікітіна з Горбачовою є двоє дочок. Парочка перебуває у шлюбі вже вдруге, 7 років побувши в розлученні.

Фото з Instagram Горбачової

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер