images/stories/logosait_new.jpg

 

Експерт з двадцятирічним досвідом навчатиме поліцейських мистецтву ведення переговорів

За програмою підготовки професійних переговірників та медіаторів у центрі «HolmesVS Moriarty» навчатимуться10 поліцейських.
Проект розпочне роботу на базі Детективного агентства «Холмс». Навчання триватиме два з половиною роки і після складання іспитів правоохоронці отримають сертифікат професійного переговорника. Переговорник – це незамінна людина під час перемовин у бізнесі, політиці, на війні, у складних ситуаціях та особистісних стосунках тощо.
Створення навчального центру «Holmes VS Moriarty» – це спільний проект тернопільських детективів і відомого перемовника з 20-річним досвідом Вадима Рахліса. Вперше його реалізовують на Західній Україні.
– Вміння конструктивно вести перемовини – важлива складова у роботі правоохоронців, – розповідає засновник детективного агентства «Холмс» Василь Мокрицький. – У нас поліцейські матимуть можливість навчитися правильно вирішувати конфліктні ситуації, вести перемовини зі злочинцями, бути тим, хто здійснює ключову роль у діалозі, а не тим, кого ведуть, розпізнавати маніпуляції та нівелювати їх. Слово – це зброя і ним потрібно вміти правильно користуватися.
Заняття проводитиме сертифікований тренер Вадим Рахліс – професійний переговорник та сертифікований медіатор Євросоюзу, експерт зі звільнення заручників. Він ділитиметься із поліцейськими своїми знаннями і навиками. Теоретичну інформацію учасники закріплюватимуть на практичних заняттях, шляхом моделювання різноманітних ситуацій, наближених до реальних, відпрацювання алгоритму дій.
Завершальним етапом навчання стануть іспити в Болгарії перед компетентною комісією та отримання сертифіката.
– Переговорник – це і професія, і мистецтво, – переконаний Вадим Рахліс. – Вірю, що в Тернополі вдасться успішно втілити цей проект і ми з гордістю будемо представляти тернопільських переговорників. Ми підготуємо перших професійних переговорників у Західній Україні.
Для правоохоронців навчання  буде безкоштовним. Разом з поліцейськими здобути фах переговорника зможуть усі бажаючі – діти, підлітки, дорослі.
Дізнатися більш детально про умови навчання можна, завітавши на зустріч з засновниками центру «Holmes VS Moriarty» та Вадимом Рахлісом. Захід відбудеться 3 лютого о 12 годині у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу, що на проспекті С. Бандери, 2 у Тернополі. Реєстрація на зустріч за телефоном: (068) 479-86-87.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер