images/stories/logosait_new.jpg

 

Для учасників проекту «Єднання поколінь» виступив Галицький камерний оркестр

Цими вихідними міський голова Сергій Надал побував на зустрічі з учасниками соціального проекту «Єднання поколінь», яка традиційно відбувається у Тернополі щонеділі та щосереди. Під час заходу для присутніх лунала класична музика у виконанні Галицького муніципального камерного оркестру, а також колядки від аматорського хору «Глорія».

«Уже другий рік у Тернополі існує соціальна ініціатива «Єднання поколінь», в рамках якої тернополяни поважного віку проводять зустрічі, різноманітні майстер-класи та концерти. Кожного тижня ці зустрічі мають іншу тематику, тому сьогодні ми даруємо їм виступ камерного оркестру, – зазначає Сергій Надал. –  Завдяки проекту «Єднання поколінь» ми стаємо ближчими до літніх людей, можемо огорнути їх увагою та турботою, а натомість отримати їхній неоціненний досвід та знання. Адже саме теперішні пенсіонери підняли з руїн Тернопіль після Другої світової війни, розбудовували його, розвивали та дбали про красу і затишок».

Нагадаємо, соціальний проект «Єднання поколінь» для людей похилого віку у Тернополі проводиться з жовтня 2017 року у рамках соціально-благодійної програми «Турбота». Координатори проекту щосереди та щонеділі організовують для присутніх літературні читання, концерти, перегляди фільмів та зустрічі з відомими людьми.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер