images/stories/logosait_new.jpg

 

ЮНІСЕФ презентував карту “Місто дитячих мрій”

В рамках ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді» команда Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) провела конкурс, під час якого діти з усієї України у формі відео, малюнків або текстів розказували про те, яким би хотіли бачити своє місто і що змінили б у ньому, якби раптом очолили його.

Найоригінальніші та найцікавіші пропозиції, лягли в основу карти Міста Дитячих Мрій, яка буде використовуватись для адвокації створення у містах та громадах середовища, дружнього до дітей.

Зі слів організаторів конкурсу, найчастіше діти говорили про необхідність розвитку інфраструктури для дітей різного віку: безпечні ігрові майданчики, ігрові центри, скейт-парки, а також розвиток вело-інфраструктури. Окрім того, діти відзначили необхідність рухатись в ногу із часом та розвивати міста відповідно до вимог сьогодення: реновації будівель; перепланування міст з урахуванням зростання кількості мешканців та автомобілів; створення інноваційних центрів, в яких діти могли би змалечку вчитись працювати із новітніми технологіями; поширення ідей сортування сміття серед населення.

tgn.in.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер