images/stories/logosait_new.jpg

 

Мрії – це наше майбутнє

Кожна людина мріє стати успішною, сильною, цілеспрямованою особистістю незалежно від віку, статті ми повинні вдосконалюватись, навчатись і звичайно мріяти. Адже тільки мрії можна перетворити в мету а мету в реальність.

Хоча чисельні психологічні дослідження показують що під успіхом різні люди розуміють абсолютно різні речі. Та щоб їх добитись нам всім потрібно чітко розуміти, «що саме нам потрібно» і добиватись цього.

Так, для досягнення своєї мита ми повинні навчитись поєднати в собі три ролі які будуть допомагати здійснити задумане: в одні з яких ми маємо виступити мрійником – це для створення нових ідей, цілей ; друга роль є реаліста – тому що саме реалізм прагне до найдосконалішого опису задуманого без ідеалізації доступно і зрозуміло сформувати свою мрію. Третя роль є важливою адже в ній ви виступите критиком - це для того щоб усвідомити наскільки можна здійснити свою мету і якими кроками просуватись в перед. Адже непотрібно зразу прагнути «нездійсненого» ми повинні самі зрозуміти свої сили і можливості без перебільшень та занижень. Не боятись   в злетів а також падінь. Як колись хтось сказав: « Людина щаслива рівно на стільки на скільки вона сама себе в цьому переконує ». При реалізації своєї мети ми провині чітко усвідомити і проаналізувати не тільки той шлях який потрібно пройти, але і той, з якого ми виходимо.

Так мрії – це не просто слова це наше майбутнє, можливості, прагнення, успіх. І якщо ви дійсно хочете побудувати кар’єру, стати господарем свого життя не потрібно зациклюватись на невдачах, проблемах як сказав один з відомих філософів   « Все що не вбиває, робить нас сильнішими ».

Розділ з підручника психології. Треба цифри статистику, факти з біографії великих і відомих, або коментар якого психолога на конкретних прикладах, людях.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер