images/stories/logosait_new.jpg

 

Податківці Тернопільщини у січні 2011 року за результатами перевірок платників податків донарахували 7,1 млн. гривень

Відповідно до Закону України „Про державну податкову службу в Україні” одним із головних завдань підрозділів податкового контролю юридичних осіб державної податкової служби є здійснення контролю за дотриманням податкового законодавства, правильністю обчислення, повнотою і своєчасністю сплати до бюджетів, державних цільових фондів пода-тків і зборів а також неподаткових доходів, установлених законодавством.
За січень 2011 року працівниками податкових органів Тернопільщини проведено 50 планових комплексних та 19 позапланових документальних перевірок щодо дотримання суб’єктами господарської діяльності податкового та валютного законодавства.
Контрольну роботу податкових органів насамперед спрямовано на першочергові пе-ревірки тих суб’єктів господарювання, які при значних обсягах валових доходів декларують незначне податкове зобов’язання, так званих „мінімізаторів”, посередницьких комерційних структур, які без наявних власних активів та при незначній чисельності персоналу деклару-ють значні суми ПДВ до відшкодування з бюджету.
За результатами проведених у січні перевірок донараховано 7,1 млн. грн. узгоджених податкових зобов’язань та зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування на суму 5,1 млн. грн. 
За матеріалами управління 
податкового контролю юридичних осіб 
ДПА в Тернопільській області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер