images/stories/logosait_new.jpg

 

Конкурс перевізників у Тернополю скасовано

Влада Тернополя скасувала конкур на пасажирські перевезення. Про це повідомив під час прес-конференції міський голова Тернополя Сергій Надал.
– Ми двічі провели громадські слухання. Почули думку людей про якість перевезень та стосовно підняття ціни проїзду. Почули позицію. Я прийняв рішення і виконавчий комітет підтримав мене – конкурсу проводити не будемо. Сьогодні його скасували. Ми прийняли рішення укласти з перевізниками додаткові угоди до 31 травня 2011 року на цих же умовах, які діють зараз, – повідомив пан Надал.  
Конкурс планують провести у травні. Саме стільки часу потрібно, щоб дотримати процедуру. 
– Ми внесемо зміни в умови конкурсу. Умовно всі маршрути будуть поділені на дві категорії. Одні (соціальні маршрути) повинні перевозити пасажирів по 1,5 гривні і всіх пільговиків без обмежень. Інша категорія – автобуси, які будуть їздити в режимі маршрутного таксі. В них проїзд вартуватиме 2 гривні. 
Перевізники, які братимуть пільговиків без обмежень, отримуватимуть субвенції з державного і місцевих бюджетів. Також у новому конкурсі передбачать рух міського транспорту до дачних кооперативів у Великій Березовиці, Петрикові, Гаях Шевченківських, Байківцях.  


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер