images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


На Кременеччині не розминулися дві автівки.

Понеділок, 18 липня 2022, 10:26

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 16 липня в Кременці.

За попередньою інформацією, близько 16:00 водій автомобіля KIA SOUL не врахував дорожньої ситуації при виїзді із другорядної дороги на головну, та допустив зіткнення з VOLKSWAGEN TOURAN.

Кермувальника KIA в результаті удару із тілесними ушкодженнями госпіталізували в анестезіологічне відділення.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/dtp/na-kremenechchini-ne-rozminulisya-dvi-avtivki1807/

 

«Безпечне літо»: тернопільські поліцейські активно комунікують зі школярами .

Понеділок, 18 липня 2022, 10:25

Цього разу зустріч відбулася у дитячому таборі, організованому при обласній бібліотеці для молоді в Тернополі.

Зі слів директорки закладу Лесі Гук, працівники намагаються зробити дозвілля вихованців не лише цікавим, а й повчальним.

«У нашому таборі перебувають хлопчики та дівчатка віком від 8 до 12 років. Це не лише діти з Тернополя, є і з родин внутрішньо переміщених осіб.  Ми залучаємо фахівців різних спеціальностей, аби нашим вихованцям було цікаво з ними поспілкуватися».

З поліцейськими школярам сумно не було: ігри, цікаві історії, та найбільше, хто їм сподобався, – чотирилапі помічники правоохоронців.

«Завдання ювенальної превенції та поліції загалом – допомогти батькам в організації безпечного середовища для наших дітей під час літніх канікул, - каже начальник ювенальної превенції поліції області Петро Тихович. – Такі зустрічі, як сьогодні, проходять систематично».

Попри ігри та розваги поліцейські не забувають нагадувати школярам основні правила безпечної поведінки. Зараз у пріоритеті знання як поводитися під час повітряних тривог, як вести себе у місцях масового скупчення  людей та інші, продиктовані воєнними подіями в Україні.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Продавали гуманітарну допомогу: на Тернопільщині викрили групу осіб .

Понеділок, 18 липня 2022, 10:08

Реалізовувалися товари в основному військового призначення – плитоноски, військовий одяг тощо.

Викрили протиправну діяльність оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області спільно зі слідчими Кременецького районного управління поліції.

Четверо чоловіків, маючи дозволи на виїзд до Європейського союзу, ввозили до України гуманітарну допомогу для потреб ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб. Наділі завезені вантажі розподіляли між учасниками злочинної групи та реалізовували на території власних домогосподарств.

14 липня правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків та вилучили гуманітарну допомогу: формений одяг, розгрузки, тактичні окуляри, ножі, продукти харчування, засоби особистої гігієни, речі для немовлят, аптечки та медикаменти, серед яких сильнодіючий лікарський засіб «Трамадол».

Сума вилученого майна орієнтовно становить два мільйони гривень.

Вирішується питання про повідомлення фігурантам підозри за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється прокурорами Кременецької окружної прокуратури.

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України


 

До окремих будинків у Тернополі відновлено подачу гарячого водопостачання

Понеділок, 18 липня 2022, 10:06

Як повідомляє КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», до окремих будинків у Тернополі відновлено подачу гарячого водопостачання. Однак, ремонтні роботи на ділянках теплової мережі від ЦТП на вул. Патріарха Любомира Гузара, 2-А (колишня вул. Чалдаєва) та вул. Київській, 10 продовжуються.

Зокрема, гаряче водопостачання відновлено за адресами:

  • вул. Богдана Лепкого, 11;
  • вул. Патріарха Любомира Гузара (вул. Чалдаєва), 13;
  • вул. Леся Курбаса, 5, 9, 11;
  • бульв.Пантелеймона Куліша, 8, 10.

Відтерміновано подачу гарячої води до таких будинків:

  • вул. Мирона Тарнавського, 2, 4;
  • вул. Олександра Смакули, 1;
  • вул. Захисників України (вул.Пушкіна), 5;
  • вул. Богдана Лепкого, 9;
  • вул. Оболоня, 19;
  • вул. Андрея Шептицького, 3.

Завершити аварійно–відновлювальні роботи заплановано у вівторок, 19 липня, до 16:00 год.

Адміністрація КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

У Тернополі завершується ремонт проїжджої частини на перехресті вулиць Татарська-Глибока

Понеділок, 18 липня 2022, 10:05

З 19 липня у Тернополі планується відкрити дорогу для проїзду громадського та приватного транспорту на перехресті вулиць Татарська-Глибока.

На цій ділянці проводився ремонт дорожнього покриття з 20 червня, оскільки там систематично спостерігалося аварійне просідання дорожнього полотна, що вказувало на проблеми з водовідведенням, зливовою каналізацією та водопроводом. До проведення ремонту були залучені як дорожні організації, так і комунальні підприємства, що відповідають за підземні комунікації.

Відтак, на перехресті вулиць вже влаштовано новий шар асфальтобетонного покриття, а КП «Тернопільводоканал» проведе роботи з промивання мережі, після чого рух на цій ділянці для усього громадського та приватного транспорту буде відновлено.

 

Сторінка 617 з 1430

«ПочатокПопередня611612613614615616617618619620НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер