images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


В Україні відновлюють роботу магазини одягу групи LPP, зокрема – Reserved та Cropp

П'ятниця, 24 червня 2022, 10:01

У столичних торговельно-розважальних центрах відновлює роботу польська група LPP, до якої входять такі бренди одягу як Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay.

Про це повідомляє Асоціація ритейлерів України з посиланням на соціальні мережі ТРЦ.

Так, магазини повернуться до роботи в столичних ТРЦ Dream, Respublika Park, Dream і SkyMall з 25 червня.

В Respublika Park бренди, що входять до польської групи LPP, представлені брендами Reserved (2699 кв. м), Sinsay (1602,1 кв. м), Cropp (785,6 кв. м), House (742,8 кв. м), Mohito (615,2 кв. м). Також рітейлер відновлює роботу в ТРЦ Dream: у Yellow повертаються в цей день Cropp і House, у Berry – Sinsay.

LPP Group працює в 25 країнах і щорічно продає 259 млн одиниць одягу. З 30 березня всі магазини LPP припинили роботу на російському ринку.

Нагадуємо:

У березні LPP, що володіє брендами Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay, заявила, що необхідні заходи для закриття магазинів у Росії завершені і вони припиняють роботу. У квітні стало відомо, що польський ритейлер продати російський бізнес китайському консорціуму

 

Загарбники намагаються виманити захисників на окуповані території, викрадаючи їх рідних – розвідка

П'ятниця, 24 червня 2022, 09:50

ФОТО СКРІНШОТ

Російські загарбники викрадають родичів, включаючи дітей, військових ЗСУ, щоб потім вимагати від захисників прибути на окуповані території в обмін на життя і безпеку близьких.

Джерелопресслужба ГО розвідки МОУ

Дослівно: "Випадки викрадення родичів українських військових на тимчасово окупованих територіях набувають системного характеру. На жаль, бази даних українських громадян потрапляють в руки рашистів при захоплені адміністративних будівель або ж за допомогою колаборантів-зрадників".

Деталі: Найбільше таких випадків розвідка фіксує на Запоріжжі, Херсонщині, Миколаївщині. Повідомляється, що нещодавно окупанти взяли в заручники декількох дітей одного з українських військових.

Користуючись "злитими" базами даних, загарбники намагаються зв’язатись з українськими військовими та запропонувати їм свої "умови".

Що було раніше: 22 червня мер Енергодару Дмитро Орлов повідомив, що російські окупанти продовжують масово викрадати людей в Енергодарі, зокрема співробітників Запорізької АЕС.

Захисники вийшли з Сєвєродонецька – журналіст

П'ятниця, 24 червня 2022, 09:38

Українські захисники вночі 24 червня залишили частину промзони і вийшли з Сєвєродонецька.

Джерело: журналіст Юрій Бутусов у Facebook

Пряма мова Бутусова: "Ми вийшли з Сєвєродонецька. Сьогодні вночі українські підрозділи організовано залишили частину промзони Сєвєродонецька. На тій ділянці фронту, де я знаходився, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат. Відходити гірко, але це рішення давно вже назріло".

Деталі: За словами журналіста, українські воїни гідно бились за місто, і зробили більше, ніж можливо у таких надзвичайно важких умовах.

Він підкреслив, що "без мостів та без понтонів кожен день бою був суцільним героїзмом", і пообіцяв більше розповісти про це пізніше.

"Ми вийшли. Але ми обов’язково повернемось. Вічна слава українським героям, які бились за Сєвєродонецьк до кінця", – підсумував Бутусов

ІРИНА БАЛАЧУК

 

У Тернополі поліцейський зупинив чоловіка із гранатою в барсетці

П'ятниця, 24 червня 2022, 09:30

Під час патрулювання Тернополя на вулиці Лозовецькій правоохоронці зупинили чоловіка. При перевірці його документів стало відомо, що це місцевий житель, 1993 року народження. Проте на даний час чоловік ніде не зареєстрований. Спілкуючись з поліцейськими він зізнався, що в барсетці має гранату.

На місце події оперативний працівник Тернопільського райуправління поліції викликав слідчо-оперативну групу. За словами підозрюваного, небезпечний предмет він знайшов кілька днів тому на вулиці. Підібрав та носив весь час із собою.

За словами експертів, при попередньому огляді граната 83 УЗРГМ-2 583 має всі ознаки бойової і при неправильному використанні могла здетонувати. Вибуховий пристрій передали на експертизу в НДКЦ.

Тернополянина затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому інкримінують ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Триває слідство.

Працівники вибухотехнічної служби поліції Тернопільщини виїжджають на усі повідомлення без виключення, оглядають та перевіряють усе, що не дає спокою людям. З початку військової агресії Росії проти України оперативники виявляють чимало бойових небезпечних предметів.

Поліцейські нагадують що у разі виявлення підозрілих предметів, речей, зброї чи боєприпасів, необхідно
одразу повідомити на лінію 102 чи 101. За жодних обставин не підходити близько та не чіпати небезпечний предмет. Поки чекаєте на рятувальників та поліцейських, подбайте, щоб ніхто з людей не заходив у потенційно небезпечну зону. Для цього позначте місце знахідки яскравою тканиною, гілкою або стрічкою.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/zbroya-ta-vibuxivka/u-ternopoli-policzejskij-zupiniv-cholovika-iz-granatoyu-v-barsetczi/

Жителька Тернопільщини втратила майже 20 000 гривень

П'ятниця, 24 червня 2022, 09:29

Черговий факт шахрайства задокументували працівники відділення поліції №1 м. Шумськ вчинений щодо жительки одного із місцевих сіл. З кредитного рахунку 62-річна потерпілої зникло 18781 гривня.

За словами заявниці, перевіривши стан рахунку вона виявила нестачу чималої суми. Як пояснила жінка, дані карткового рахунку нікому не повідомляла та не переходила за підозрілими посиланнями.

Наразі працівники територіального підрозділу поліції проводять оперативно-розшукові заходи аби встановити причетних осіб та перевіряють яким чином аферисти отримали доступ до рахунку краянки.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Поліцейські просять громадян не нехтувати елементарними правилами користування банківськими рахунками. У разі виникнення буди-яких питань , найкраще зателефонувати на гарячу лінію фінансової установи.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


 

Сторінка 641 з 1426

«ПочатокПопередня641642643644645646647648649650НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер