images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Працівники поліції застерігають не надавати конфіденційні дані невідомим!

Понеділок, 05 вересня 2022, 10:13

Працівники поліції застерігають не надавати конфіденційні дані невідомим!

Чергове шахрайство з банківськими картками задокументували тернопільські правоохоронці. Невідомий викрав з банківського рахунку  жительки області чималі кошти.

Незнайомець зателефонував на мобільний 48-річної потерпілої та представився працівником банку. Повідомив про підозрілі спроби зняття коштів з її рахунку. Зловмисник  запевнив, що задля безпеки необхідно змінити усі паролі. Жінка  надала  незнайомцю дані картки та повідомила усю конфіденційну інформацію, що надійшла у вигляді смс. Як результат -  з її рахунку зникли всі заощадження – понад 20 тисяч гривень.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

Аби не потрапити в шахрайські пастки, слід не довіряти незнайомцям конфіденційну інформацію.

Працівники банку ніколи не телефонують самостійно аби провести ідентифікацію власника карти - тільки якщо ви самі дзвоните в банк. Крім того, пам'ятайте, що співробітники фінустанов не дзвонять з особистих мобільних номерів.

Яке б СМС-повідомлення ви не отримали від банку - завжди уважно читайте його зміст.Ніколи не називайте третім особам (в тому числі співробітникам банку, а також знайомим, друзям, родичам, продавцям в магазині) пін-код від вашої карти, а також секретні одноразові коди.

Ніколи не повідомляйте свій пін-код стороннім особам, в тому числі родичам. Банківські співробітники не мають права запитувати у вас пін-код. Не записуйте пін-код на картках.

Якщо співробітник банку пропонує вам по телефону допомогти в проведенні якихось дій з картою (наприклад, отримати допомогу продовжити термін дії, змінити код) - наполягайте на проведенні їх у відділенні банку.

Не виставляйте в соціальних мережах номер мобільного, прив'язаного до банківської карти, не вказуйте дату народження, адресу та іншу особисту інформацію.

Будьте пильними!

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


 

Тернопільські лікарі-волонтери та мобільна стоматологія уже вдруге відправляться на фронт, щоб надавати там стоматологічну допомогу нашим захисникам

Понеділок, 05 вересня 2022, 10:11

Уже цього тижня водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправляться у напрямку Дніпропетровщини та Донеччини, щоб доставити посилки від рідних та близьких нашим військовослужбовцям.

Разом з вантажем для тернопільських військових, у «гарячі» точки відправиться й мобільна стоматологія, де лікарі-волонтери з міської стоматологічної поліклініки будуть надавати безкоштовну стоматологічну допомогу тернопільським захисникам.

Додамо, це буде уже друга поїздка наших медиків на передову. Під час першої серпневої поїздки лікарі-волонтери впродовж чотирьох днів надали безкоштовну стоматологічну допомогу 79-ти тернопільським військовим завдяки мобільній стоматології.

Дякуємо усім, хто допомагає нашим військовим!

Дякуємо водіям та волонтерам, які ризикуючи життям, доставляють допомогу на фронт.

Дякуємо стоматологам-добровольцям, котрі безкоштовно рятують наших захисників від зубного болю.

Укрпошта випустила марку з Дюком Рішельє до Дня Одеси. ФОТО

П'ятниця, 02 вересня 2022, 11:48

Одеса отримала свою марку до Дня міста.

Її урочисто "погасили" 2 вересня біля мерії, повідомляють в офіційному Telegram-каналі Одеси.

Марка називається "Одеса". На ній зображено пам’ятник Дюку де Рішельє під час війни, обкладений мішками.

Гасіння марки – це погашення спеціальним поштовим штемпелем поштових конвертів та марок, випущених з нагоди великих та пам'ятних подій.

Марка до Дня міста Одеси

Нагадаємо, що 1 вересня в Укрпошті стартував продаж першої благодійної марки з псом Патроном. На вилучені кошти планують придбати машину для розмінування.

Гасіння марки

Вікторія Андрєєва

 

Після вибухів Росія перенесла з Криму чемпіонат з картингу, де бере участь внук Путіна

П'ятниця, 02 вересня 2022, 11:46

ВНУК ПУТІНА НА ПЕРЕДНЬОМУ ПЛАНІ У ЖОВТОМУ ШОЛОМІ З ДВОГОЛОВИМ ОРЛОМ. ФОТО BUSINESS-GAZETA.RU

Після вибухів у Криму фінальний етап чемпіонату Росії з картингу, в якому має брати участь онук президента Росії Володимира Путіна, перенесли з Євпаторії до Грозного.

Джерело"Настоящее время"

Деталі: Фінальний етап чемпіонату Росії з картингу мали провести в Євпаторії 9-11 вересня. Однак після вибухів на військовому аеродромі Саки, розташованому приблизно за 20 кілометрів від Євпаторії, змагання перенесли до столиці Чечні.

За даними видання, у чемпіонаті з картингу у класі "міні" бере участь 10-річний онук Путіна Роман Фаассен.

Фаассен – син старшої дочки президента РФ Марії Воронцової від першого шлюбу з громадянином Нідерландів Йоррітом Фаассеном.

Онук Путіна брав участь у п'яти з шести етапів чемпіонату. Його найкращий результат – 14 місце з 22 за підсумками перегонів, які відбулися в Рязані 25 липня. У загальному заліку чемпіонату він займає 28 місце з двома очками, у поточного лідера, 11-річного москвича Марка Зайцева, 300 очок.

Фаассен представляє у змаганнях Москву – збоку на автомобілі поруч із прізвищем у нього розміщений прапор Росії, а на ремені у гонщика – прапори РФ та Нідерландів. Гоночний шолом розфарбований у жовто-жовтогарячі кольори, зі срібним двоголовим орлом зверху.


Передісторія:

В Москві ФСБ шукає вихідців з України для звинувачення у "терактах" – розвідка

П'ятниця, 02 вересня 2022, 11:29

У Москві співробітники ФСБ шукають тих, хто проти війни, особливо вихідців з України, щоб звинуватити їх у "терактах" в Росії.

Джерело: головне управління розвідки

Дослівно: "В Москві посилюється кампанія з пошуку громадян РФ, які негативно ставляться до війни проти України.

Особлива увага приділяється колишнім громадянам України та українцям за походженням".

Деталі: Зокрема, в місті проводиться поквартирний обхід групами людей, вдягнених в цивільне, які представляються співробітникам ФСБ.

У людей з’ясовують, чи живуть десь поблизу українці, або чи хтось не здає українцям в оренду житло.

Також з’ясовують ставлення громадян до так званої "СВО".

У розвідці зазначають, що одна з цілей вказаних дій – недопущення формування та розповсюдження у Москві негативного ставлення до війни та виявлення людей, які можуть вплинути на формування незалежної громадської думки щодо неї.

Також ця кампанія має сформувати негативний образ українців – терористів та радикалів.

У ГУР зазначають, що надалі саме їх можуть звинуватити в терактах, організованих російськими спецслужбами у Росії.

 

Сторінка 559 з 1430

«ПочатокПопередня551552553554555556557558559560НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер