images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Господині Тернополя за найсмачніше печиво можуть отримати подарунки

Понеділок, 06 червня 2016, 06:49

Фестиваль «Галицька дефіляда» запрошує усіх господинь прийняти участь у конкурсі на «Найсмачніше солодке печиво імені Дарії Цвек». Кожному, хто зголоситься прийняти участь у конкурсі, організатори гарантовано повернуть по 100 гривень, а серед переможців розподілять грошовий приз у розмірі 1000 гривень.

«Цього року ми вперше на фестивалі «Галицька дефіляда» організовуємо кулінарний конкурс імені Дарії Цвек, адже саме відома у багатьох країнах кулінарка народилася на Тернопільщині. Таким чином ми вшановуємо її досягнення та показуємо усім, що наша область багата кулінарними талантами, які здобули міжнародне визнання», - розповідає один із організаторів фестивалю «Галицька дефіляда» Ігор Мамус.

Умови участі у конкурсі для господинь дуже прості.

* Необхідно зареєструватися через інтернет (https://docs.google.com/forms/d/1JmrHUeI2AZzzzwk2oZiev-Xfe5U0KYtisSKgPi-zi_8/viewform ) або за номером телефону +380967204069, +380938804032 до початку фестивалю (до 16 червня включно)

* Принести 19 червня о 14.00 год. на фестиваль «Галицька дефіляда» не менше 1 кілограма спеченого власноруч солодкого печива.

* Отримати гарантовано 100 гривень та грамоту учасника фесивалю.

* За рішенням кондитерів будуть визначені переможці, які розподілять між собою приз у розмірі 1000 гривень.

У своєму рішенні журі також буде звертати увагу на презентацію приготовленого печива, його смак. Усе печиво, яке принесуть тернополяни, після оголошення рішення журі буде роздане гостям фестивалю.

Деталі шукайте на сторінках фестивалю «Галицька дефіляда» у соціальних мережах.

 

Тернополян запрошують на інтелектуальну гру

Неділя, 05 червня 2016, 06:11

Mind Game - нова альтернатива  проведенню дозвілля для робочих колективів, організацій чи просто компаній друзів.

26 травня,  вкотре у Тернополі відбулася гра «Mind Game». За інтелектуальну першість у місті між собою позмагалися 18 команд. 9 раундів у серіях тестових, аудіо та відео-конкурсів не залишили байдужим жодного гравця.

Кожна гра – це можливість весело та з користю провести час разом з друзями, колегами або ж взагалі з новими людьми і до того ж, позмагатись у цікавих вікторинах за хороші призи. Що може бути краще? Відпочинок після важких робочих буднів, запальна атмосфера з одним із кращих ведучих Тернопільщини та шанс отримати хороші подарунки від партнерів.

Mind Game підтримують: ТРЦ «ПОДОЛЯНИ», паб «ХМІЛЬНЕ ЩАСТЯ», фабрика емоцій «Ogogo», клуб фінансових симуляторів «CASH FLOW TERNOPIL», винарня «ЗАРАТУСТРА», глянцевий журнал «JUST ONE», клуб інтелектуально-психологічної гри «МАФІЯ»  та ін..

Наступний захід, ІХ гру, організатори анонсують вже 9 червня о 19:00 та обіцяють багато хороших сюрпризів.

Детальна інформація та реєстрація команд: (https://vk.com/mindgame_te) та за телефоном: 096 63 28 559 – Ольга.

У Тернополі триває виставка тканих картин

Субота, 04 червня 2016, 00:00

У виставковій залі Національної спілки художників України триває виставка тканих картин. Подружжя із Чорткова Тетяна та Михайло Витягловські презентували 50 робіт ручного ткацтва. В основному тут представлені роботи на тему українських традицій та легенд.

IMG_5817

За словами авторів, над однієї картиною доводиться працювати впродовж декількох місяців. Як правило, виконання починається з ескізів. Спершу живопис відтворюється на папері, а далі переходить до ткацтва.

IMG_5785

Гобелени гармонійно поєднуються з творами дерев’яної пластики  Михайла Витягловського, які є частиною проекту «Вади цивілізації». Незважаючи на різну тематику, роботи створюють враження єдиного цілого.

Виставка триватиме до 20 червня в Картинній галереї ТНСХУ, що знаходиться навул. Сагайдачного,13.

Оксана Божко

 

У Тернополі до Зелених свят замаять пам’ятники

П'ятниця, 03 червня 2016, 07:19

Прикрашати пам’ятники напередодні Зелених свят будуть у рамках фестивалю «Галицька дефіляда», який відбудеться 17-19 червня у парку ім. Т.Шевченка.

Святкове вбрання готують організатори для пам’ятників міста, які розташовані у центрі Тернополя. Традиційно їх не лише одягнуть, а й замаять гіллям - символом Зелених свят.

«Прикрашання пам’ятників у нашому місті уже стало доброю традицією, адже такі акції дарують позитивний настрій тернополянам, гостям міста та нагадують, що скоро - Зелені свята», - зазначають організатори.

Нагадаємо, що на фестивалі «Галицька дефіляда» на тернополян очікують безкоштовні частування, кулінарні шоу, концерт драйвових гуртів, конкурс краси «Найкрасивіша мавка» та багато іншого! Деталі можна знайти на сторінці http://vk.com/galychdefilyada

На Тернопільщині в дохід держави конфісковано майже 5 тонн спирту

П'ятниця, 03 червня 2016, 07:06

Оперативні підрозділи Головного управління ДФС у Тернопільській області здійснюють заходи, спрямовані на витіснення з обігу незаконно виготовленої підакцизної продукції та сировини для її виготовлення.

Одним із видів покарань, встановлених законом за кримінальні та адміністративні правопорушення у вказаній сфері, є конфіскація підакцизних товарів на підставі рішення суду.

Так, нещодавно судом, за результатами розгляду справи про адміністративне правопорушення, прийнято рішення про конфіскацію в дохід держави 4840 літрів спирту, вилучених у особи, яка здійснювала його реалізацію.

За результатами розгляду ще однієї справи судом винесено рішення про конфіскацію в дохід держави 880 літрів спирту, вилучених у фізичної особи.

Принагідно зазначити, що цієї кількості спирту достатньо для виготовлення більш як 23 тисяч пляшок горілки. Враховуючи, що мінінімальна роздрібна ціна однієї пляшки горілки становить 54,9 грн, втрати законослухняних виробників алкогольних напоїв від недобросовісної конкуренції становили б орієнтовно 1,3 млн.гривень.

 

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Сторінка 1141 з 1430

«ПочатокПопередня1141114211431144114511461147114811491150НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер