images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Увага! Нові рахунки - з 2 липня 2018 року

Понеділок, 11 червня 2018, 10:04

У Тернопільській ОДПІ інформують, що з 2 липня 2018 року змінюються рахунки для зарахування податків та зборів до державного та місцевого бюджетів! Звертаємо увагу на нове  МФО 899998.

З новими рахунками можна ознайомитись на веб-порталі Державної казначейської служби України на сторінці ГУДКСУ у Тернопільській області, у рубриці «Реквізити рахунків» (http://www.treasury.gov.ua/reg/control/ter/uk/publish/category/340734) та субсайт Територіальних органів ДФС у Тернопільській області (http://tr.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/). Телефон для довідок: 43-46-28.


 

У Тернополі здійснюють асфальтування доріг на вулицях Лесі Українки та Замонастирській

Неділя, 10 червня 2018, 07:52

У Тернополі на магістральних вулицях та дорогах з великою інтенсивністю руху транспорту тривають поточні та капітальні ремонти дорожнього покриття.

Станом на 8 червня, на вул. Лесі Українки та на вул. Замонастирській здійснюють заміну асфальтобетонного покриття, після чого роботи з асфальтування розпочнуться на вул. Слівенській.

Зі слів начальника відділу технагляду Олега Вітика, враховуючи звернення тернополян, наступними вулицями, на яких проведуть роботи з поточного ремонту дорожнього покриття у Тернополі будуть: вул. Текстильна (район залізничного переїзду) та вул. Лук’яновича (вздовж нової тролейбусної лінії, що проходить від 6-го магазину до перехрестя вул. Лук’яновича і далі на вул. Промислову).

У Тернополі на маршрут виїхав 30-й тролейбус «Škoda 15Tr»

П'ятниця, 08 червня 2018, 07:46

Днями у Тернополі на маршрут виїхав черговий тролейбус «Škoda 15Tr» з порядковим номером 183, який нещодавно придбали у чеського міста Злін.

Нагадаємо, це вже 30-й за рахунком тролейбус даної моделі, що поповнив рухомий склад тролейбусного депо. Зі слів директора КП «Тернопільелектротранс» Андрія Мастюха, придбання двосекційних тролейбусів «Škoda 15Tr» планується і надалі, оскільки вони добре себе зарекомендували на тернопільських дорогах і мають велику пасажиромісткість.

 

Мінекономрозвитку та GIZ запрошують до участі у проекті технічного співробітництва «Консультування підприємств щодо енергоефективності»

Четвер, 07 червня 2018, 07:27

Проект двостороннього технічного співробітництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (Мінекономрозвитку) та німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH «Консультування підприємств щодо енергоефективності» запрошує промислові підприємства взяти участь у пілотних проектах з метою скорочення своїх енерговитрат та підвищення енергоефективності й конкурентоспроможності. Пілотні проекти впроваджуватимуться у три етапи, під час яких компанії отримають:

  1. Детальний енергоаудит, що міститиме перелік економічно та технічно доцільних енергозберігаючих рішень для конкретних підприємств;
  2. Готові до фінансування енергоефективні проекти на основі енергоаудитів з чітким планом впровадження економічно доцільних енергозберігаючих заходів;
  3. Інжиніринговий та консультативний супровід у реалізації проектів, розроблених на попередньому етапі.

Мінекономрозвитку та GIZ запрошують до участі у пілотних проектах компанії, що працюють у наступних економічних галузях:

- Хлібопекарська галузь

- Молочна галузь

- Машинобудування

- Виробництво неметалевих будівельних матеріалів

Для участі у проектах компаніям необхідно подати заявку. З-поміж поданих заявок GIZ обере до 15 виробничих одиниць різної структури та розміру від кожної галузі для участі у пілотних заходах. При цьому перевага надаватиметься тим підприємствам, які мають високий потенціал енергозбереження, і які застосовують процеси та об'єкти, що є типовими для зазначених галузей в Україні.

Участь для зацікавлених компаній є безкоштовною. Всі компанії-учасники сплачують тільки власні витрати.

Остаточний термін подання заявок 22 червня 2018 р. Публічна презентація результатів та огляд уроків, отриманих за результатами 1 етапу відбудеться уже в листопаді/грудні 2018 р.

У разі виникнення питань, звертатися до Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за телефонами: +38 044 594 07 63, +38 050 541 82 92, факс: +38 044 594 07 64.

Контактна особа: Наталія Усенко - радник з технічних питань Проекту. Електронна адреса:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Адреса GIZ, проект «Консультування підприємств щодо енергоефективності»: вул. Антоновича (Горького), 16 б, м.Київ 01004.

 

Довідка: «Консультування підприємств щодо енергоефективності» проект технічного співробітництва з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України (Мінекономрозвитку), що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH починаючи з березня 2017 року на замовлення Федерального міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини (BMZ). Проект сприяє досягненню стратегічної цілі Мінекономрозвитку – підвищення ефективності використання ресурсів у виробничих галузях української економіки.

rada.te.ua

Оподаткування безоплатних путівок за рахунок профспілки

Четвер, 07 червня 2018, 07:13

У Тернопільській ОДПІ зазначили, що з метою оподаткування податком на доходи фізичних осіб, до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку-фізичної особи не включається вартість путівок на відпочинок, оздоровлення та лікування, у тому числі на реабілітацію інвалідів, на території України платника податку чи його дітей віком до 18 років, які надаються йому безоплатно або зі знижкою (у розмірі такої знижки) професійною спілкою, до якої зараховуються профспілкові внески платника податку - члена такої професійної спілки, створеної відповідно до законодавства України.

Зазначена норма поширюються на платників податків, які отримують путівки виключно від професійної спілки до якої зараховуються профспілкові внески платника податку - члена такої професійної спілки.

Вартість безоплатної або зі знижкою (у розмірі такої знижки) профспілкової путівки, яка надається платнику податків на оздоровлення членів сім'ї віком після 18 років, або не членів такої профспілкової організації оподатковується податком на доходи фізичних осіб, як додаткове благо, за ставкою 18% та військовим збором за ставкою 1,5%.

Сімейна профспілкова путівка, яка надана платнику податків, до якої включається і вартість оздоровлення члена сім'ї після 18 років або не членів такої профспілкової організації, оподатковується у розмірі частини отриманого доходу на оздоровлення таких членів сім'ї.

В податковому розрахунку за формою №1ДФ вартість наданих профспілковою організацією путівок безоплатно або зі знижкою (у розмірі такої знижки) відображається за ознакою доходу «156».

Докладніше – у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ. Телефон для довідок: 43-46-10.


 

Сторінка 901 з 1430

«ПочатокПопередня901902903904905906907908909910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер