images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Вулиця Микулинецька у Тернополі уже відкрита для проїзду транспорту

Вівторок, 24 квітня 2018, 07:05

З метою цікавого та корисного дозвілля для дітей та молоді, у Тернополі, на базі кінотеатру «Палац Кіно» (вул. І. Франка, 8), щовівторка відбуватиметься показ фільмів та мультфільмів англійською мовою під назвою «Чи ти understand?». Захід започатковано Молодіжною міського радою, яка діє при Тернопільській міській раді.

На щотижневий перегляд (мульт)фільмів мовою оригіналу запрошуються школярі, студенти, молодь та усі, кому цікаво вивчати англійську мову.

Вартість сеансу становить 40 грн. Квитки можна придбати у касі «Палацу кіно».

 

На території ТЗОШ №29 облаштують сучасне футбольне поле зі штучним покриттям

Понеділок, 23 квітня 2018, 06:56

У Тернополі продовжують зводити універсальні спортивні майданчики. Зокрема, днями неподалік Тернопільської спеціалізованої школи I-III ступенів № 29 розпочалися роботи з облаштування сучасного футбольного поля зі штучним покриттям.

Даний проект є дуже важливим для розвитку спортивної інфраструктури у місті, оскільки ТЗОШ №28 та №29 розміщені поряд та на території цих шкіл знаходяться великий старий стадіон та майданчик, де традиційно займається багато учнів та мешканців прилеглого мікрорайону.

Депутати внесли зміни до міського бюджету та Генерального плану Тернополя

Понеділок, 23 квітня 2018, 06:55

На черговій сесії Тернопільської міської ради депутати внесли зміни до бюджету міста на 2018 рік. Зі слів міського голови Сергія Надала, здійснено перерозподіл видатків між головними розпорядниками коштів, а саме: кошти направляються на поповнення статутного фонду КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» для сплати за газопостачання у неопалювальний сезон та виплати заробітної плати працівникам підприємства, також на оздоровлення дітей учасників АТО у Литві та на розробку нової транспортної мережі у Тернополі.

Під час сесії також було внесено дострокові зміни до Генерального плану Тернополя та до плану зонування території міста. При підготовці даного проекту проводилися громадські слухання та були враховані пропозиції громадськості.

Окрім того, депутатами було затверджено детальний план житлового району «Південний», в якому передбачені території, які раніше були передані під забудову учасникам АТО з інфраструктурою соціально-побутового призначення, нового житлового мікрорайону багатоповерхової забудови з дитячими садками, школами, відпочинковими зонами, а також індустріальний парк.

 

На центральних вулицях Тернополя працюють поливальні машини

Понеділок, 23 квітня 2018, 06:14

З початку квітня на вулицях Тернополя працює спеціальна техніка-поливальні машини, які вберегають тернополян від надмірної концентрації пилу, а дороги – від руйнування.

Зокрема, днями  поливальні машини ТОВ «Авакс Проф» працювали на центральних вулицях міста. Як пояснюють в управлінні житлово-комунального господарства, поливання доріг здійснюється у залежності від погодних умов, зокрема при високих показниках температури поливання здійснюється частіше, щоб зменшити високу температуру на дорожнє покриття.

Підсумки роботи Тернопільської ОДА за тиждень у цифрах та фактах

Неділя, 22 квітня 2018, 06:39

Уже традиційно наша рубрика «Підсумки тижня» інформує жителів області про основні здобутки та досягнення Тернопільської обласної державної адміністрації у цифрах та фактах.

 

Минулотижнева інфографіка про основні події та досягнення Тернопільщини демонструє, чим жила область протягом робочого тижня від 16 до 20 квітня. Інфографіка включає в себе різні сфери та галузі діяльності облдержадміністрації, які спрямовані на покращення умов ведення бізнесу, розвитку сільського господарства, освіти, медицини, спорту, культури та загалом життя наших громадян.

 

Працюємо задля розвитку області!

www.oda.te.gov.ua

http://www.oda.te.gov.ua/

 

Сторінка 916 з 1430

«ПочатокПопередня911912913914915916917918919920НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер