images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Запрограмовані на добробут та багатство: названо найуспішніші знаки зодіаку

Четвер, 30 вересня 2021, 06:55


Запрограмовані на добробут та багатство: названо найуспішніші знаки зодіаку

Стрімкий рух вгору по кар’єрних сходах потребує кропіткої й невтомної праці. Проте деяким знакам зодіаку успіх на роботі дається значно легше, стверджує gsminfo. Можливо їм допомагають зірки?

Астрологи вирізняють усього п’ять знаків зодіаку, які просто запрограмовані на успіх і багатство. Вони мають яскраво виражені лідерські якості та завжди досягають поставленої мети.

Близнюки

Неймовірний дар представників цього знаку – вміння знаходити спільну мову з людьми. Саме ця риса є потаємною зброєю Близнюків, яка допомагає їм організовувати та розподіляти обов’язки серед підлеглих. Також завдяки своїй комунікабельності вони можуть стати чудовими менеджерами з продажу. Тонко відчуваючи болі клієнтів, Близнюки точно перевиконають план продажів.

Скорпіон

Народжені під цим сузір’ям – невиправні кар’єристи. Вони люблять і вміють бути в центрі уваги. Найбільше Скорпіони бояться втратити першість та відійти на другий план. Тож змагаються за своє місце під сонцем до останнього, часом використовуючи для цього нечесні методи.

Овен

Овни народжені сяяти у світлі софітів. Свій зірковий шлях вони прокладають ще з дитинства, стаючи переможцями у всіх можливих конкурсах та змаганнях. На роботі все відбувається точно так само. Якщо Овен прийшов у компанію секретарем, то піде він звідти точно начальником.

Запрограмовані на добробут та багатство: названо найуспішніші знаки зодіаку, фото-1

Діва

Діви не лише прагнуть досягти вершини, а ще й чітко планують свій шлях, відмірюючи кожен крок. Їхні стратегії не бувають програшними, адже ґрунтуються на постійному прагненні до досконалості. Діви завжди знайдуть, що у собі покращити. Саме тому представники цього знаку просто приречені на успіх.

Телець

Представників знаку на роботі завжди ставлять у приклад. Вони зразкові керівники, здатні брати відповідальність за своїх підлеглих та результати їх роботи. Тельці люблять виконувати свої обов’язки бездоганно, вимагаючи такої ж стовідсоткової віддачі від кожного працівника.

 

Вихованка обласної ДЮСШ Діана Марущак стала чемпіонкою України в бігу на 2000 м з перешкодами

Четвер, 30 вересня 2021, 06:49

Вихованка обласної ДЮСШ Діана Марущак стала чемпіонкою України в бігу на 2000 м з перешкодами

В Івано-Франківську, на базі спортивного комплексу НТУ нафти і газу імені А. Гемби, відбувся Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР (2004 р.н. та молодші). Змагались на турнірі і представники Тернопілля. Так, чемпіонкою України в бігу на 2000 м з перешкодами стала вихованка обласної ДЮСШ Марущак Діана (тренери Дуда Богдан, Токарчук Василь), - повідомляє Федерація легкої атлетики області. Наші стрибуни - вихованці тренера Євгена Кармелюка - Чауш Матвій та Терещук Марко в потрійному стрибку вибороли четверте та дев’яте місця, а Міхеєва Дар’я в стрибках у висоту стала восьмою.

Успішно виступили і метальники: в метанні спису Петришин Степан та Навроцький Олексій зайняли відповідно п’яте та шосте місця, а в штовханні ядра Прокопець Максим був десятим. Усі є вихованцями обласної ДЮСШ, тренери Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід. Також вихованка Івана Чуби з Бучацької ДЮСШ Бучинська Наталя в метанні диску виборола сьоме місце.

Необхідно відзначити і успіхи наймолодших учасниць тернопільської команди: в бігу на 1500 м Правецька Оля була одинадцятою, а в спортивній ходьбі на 3000 м Ронталюк Софія, з особистим результатом - тринадцята; Тріщук Мар’яна - чотирнадцята (тренер Ольга Стефанишина, ОДЮСШ).

В командному заліку серед 45 спортивних шкіл України, які брали участь у змаганнях в Івано-Франківську, легкоатлети обласної ДЮСШ, здобувши110 очок, зайняли сьоме місце.

Дворазова чемпіонка світу з легкої атлетики Ольга Зазуляк провела «Олімпійський урок» школярам із Настасова

Середа, 29 вересня 2021, 06:50

Дворазова чемпіонка світу з легкої атлетики Ольга Зазуляк провела «Олімпійський урок» школярам із Настасова

Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок» завітав до КЗ Настасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Великоберезовицької селищної ради Тернопільської області разом із дворазовою чемпіонкою світу з легкої атлетики Ольгою Зазуляк та її тренером, заслуженим тренером України Іваном Салуком. На таке особливе заняття зібрались близько вісімдесяти учнів школи, під час якого школярі познайомилися з випускницею школи Ольгою Зазуляк, яка є дворазовою чемпіонкою світу з естафети 4х100 м, двічі срібною призеркою з потрійного стрибка і багаторазовою призеркою чемпіонатів Європи серед спортсменів з порушеннями розумового і фізичного розвитку.

Спортсменка розповіла про свою спортивну діяльність, про те, як боролася з труднощами, як раділа перемогам. Також дівчина продемонструвала свої медалі учням і вони змогли не тільки їх побачити та доторкнутися, але і приміряти на себе та зробити фото на згадку.

Також під час заняття вчителька фізичної культури Оксана Ракоча разом із колегами ознайомила дітей з діяльністю і керівниками МОК та НОК України.

На завершення Олімпійського уроку всі учасники отримали подарунки від регіонального осередку НОК України в Тернопільській області.

 

У Кременці на трампліні зі штучним покриттям відбулись юнацькі змагання всеукраїнського рівня

Середа, 29 вересня 2021, 06:49

У Кременці на трампліні зі штучним покриттям відбулись юнацькі змагання всеукраїнського рівня

У Кременці на комплексі лижних трамплінів 24-26 вересня 2021 року відбувались чемпіонат України з лижного двоборства серед юнаків та дівчат з командних дисциплін на трампліні зі штучним покриттям та чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна серед юнаків та дівчат з командних дисциплін на трампліні зі штучним покриттям. В перший день змагань з лижного двоборства юнаки 2006-2007р. н., 2008-2009 р.н., 2010 р.н. і молодші стрибали з трампліна К-40 м та К-30 м і бігли на лижоролерах 3 км, 2 км, 1 км.

Перемогу здобула команда Тернопільської області, в складі якої були учні Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту Струмінський Олександр, Пилипчук Денис, Шовкопляс Олександр, і третє місце виборола також команда Тернопільської області в складі учнів школи Євдокімова Станіслава, Павлішина Андрія та Дворецького Владислава.

Серед дівчат 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н. «золото» виграла команда Тернопільської області, в складі якої виступила учениця школи Козлова Каріна, яка стрибала з трампліна К-40 м та бігла на лижоролерах 2 рази по 2 км.

В наступний день змагань в складі команди брали участь одна дівчина і два юнаки 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н., які стрибали з трампліна К-40 м та бігли крос 3 км, 2 км та 1 км. Чемпіонами та призерами стали команди Тернопільської області, в складі яких були учні школи: 1 місце - Козлова Каріна, Пилипчук Денис, Шовкопляс Олександр, 2 місце - Ільчук Дарина, Вілівчук Сергій, Дворецький Владислав, 3 місце - Рудак Данило, Чеболда Ілля.

Зі стрибків на лижах з трампліна в перший день змагань серед юнаків 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н., 2010 р.н. і молодші (трамплін К-30 м, К-40 м) чемпіонами стали учні школи Євдокімов Станіслав, Пилипчук Денис, Чеболда Ілля, «бронзу» вибороли Струмінський Олександр, Рудак Данило, Шовкопляс Олександр.

Серед дівчат 2006-2007 р.н., 2008-2009 р.н. (трамплін К-40 м) перемогу здобули Козлова Каріна та Ільчук Дарина.

В другий день змагань серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н., 2008-2008 р.н. «золото» у Козлової Каріни, Пилипчука Дениса, Чеболди Іллі, а «бронза» - у Ільчук Дарини, Павлішина Андрія, Дворецького Владислава.

Підготовка вихованців школи до змагань здійснювалась під керівництвом тренерів Карпця Ярослава Тимофійовича, Точинського Олександра Васильовича, Нікіфорука Василя Івановича, Стрільчука Василя Володимировича, - повідомляється на сторінці школи у соцмережах.

Тернополянка Анастасія Бачинська виборола «золото», «срібло» і «бронзу» на етапі Grand Prix Competition зі споротивної гімнастики в Угорщині

Середа, 29 вересня 2021, 06:48

Тернополянка Анастасія Бачинська виборола «золото», «срібло» і «бронзу» на етапі Grand Prix Competition зі споротивної гімнастики в Угорщині

Три медалі завоювала тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська на етапі 8th Hangaria Grand Prix Competition. Такі змагання відбувались, 24-26.09.2021в угорському місті Сомбатгеї. Анастасія Бачинська, зокрема, взяла участь в усіх чотирьох фіналах та здобула одразу три нагороди. Так,  «золото» наша землячка виборола у вільних вправах (12.7), обійшовши угорську спортсменку Ченге Бачкай і канадійку Сідней Тернер.

Срібну медаль Настя завоювала в опорному стрибку (13.175), а «бронзу» отримала у вправах на брусах різної висоти (13.2). Також спортсменка була на п’ятому місці у вправах на колоді.

Загалом, українська збірна зі спортивної гімнастики на етапі Гран-прі в угорському Сомбатгеї здобула дев’ять медалей, чотири з яких золоті.

Фото із соцмереж

 

Сторінка 802 з 1436

«ПочатокПопередня801802803804805806807808809810НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер