images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Сьогодні у Києві відбудеться церемонія проводів паралімпійської збірної України на XVI літні Паралімпійські ігри до Японії

Четвер, 12 серпня 2021, 08:21

24 серпня 2021 року, у День 30-тої річниці Незалежності України, у японському Токіо розпочинаються XVІ літні Паралімпійські ігри. Для національної паралімпійської збірної команди України це вже сьома за рахунком Паралімпіада. А 12 серпня о 19 годині на телеканалі UA: ПЕРШИЙ транслюватиметься церемонія проводів паралімпійської збірної України на XVI літні Паралімпійські ігри. Загалом, як інформує Національний комітет спорту інвалідів України, можна буде щодня з 24 серпня до 5 вересня стежити разом із Суспільним за найважливішими змаганнями Паралімпіади. Окрім трансляцій, будуть підготовлені підсумки кожного змагального дня: о 16:30 — у програмі «Студія Паралімпійські ігри»; о 21:30 — у щоденниках «Доба Паралімпійських ігор».


Перші спортивні старти Паралімпіади-2020 розпочнуться 25 серпня. Національна паралімпійсьа збірна команда України планує виступати у 15 видах спорту: бадмінтон, веслування академічне, велосипедний спорт (трек, шосе), голбол, дзюдо, легка атлетика, теніс настільний, пауерліфтинг, параканое, паратриатлон, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука, тхеквондо, фехтування на візках.

Загалом на Паралімпійських іграх буде представлено 22 види спорту. Україна дебютуватиме у трьох видах спорту: голбол (чоловіча команда), бадмінтон, тхеквондо (бадмінтон та тхеквондо вперше увійшли до програми Паралімпійських ігор).
Як повідомляє Національний комітет спорту інвалідів України, наразі у доробку національної збірної 132 ліцензії (а це - 143 спортсмени) у 15 видах спорту: 2 - стрільба із лука, 7 – стрільба кульова, 4 – веслування академічне, 4 – параканое, 40 – плавання, 32 - легка атлетика, 3 – паратхеквондо, 8 – настільний теніс, 2 – велоспорт, 1 – голбол (чоловіча команда),9 – фехтування на візках, 3 – паратриатлон, 8 – дзюдо, 8 - пауерліфтинг, 1 – бадмінтон.

Національна паралімпійська збірна команда України на Паралімпійських іграх матиме значимі ознаки саме національної команди, що зумовлено широким представництвом спортсменів практично з усіх областей України. Найчисленніше представництво спортсменів у складі збірної команди України з Дніпропетровської області – 13,5%, Рівненської області – 8,7% та Харківської області– 8,1%.

Девіз цієї Паралімпіади – «United by emotion» – «Об’єднані емоцією»; девіз національної паралімпійської збірної команди України: «Ваша підтримка – наша перемога!»

Віримо у перемоги національної паралімпійської збірної команди та сподіваємось на підтримку всієї України!

 

Історичний візит: в Україну приїде Вселенський Патріарх Варфоломій

Середа, 11 серпня 2021, 10:12

Історичний візит: в Україну приїде Вселенський Патріарх Варфоломій

Історичний візит Константинопольського Патріарха Варфоломія до Києва, приурочений до 30-річчя незалежності України, триватиме чотири дні і приблизно почнеться 22 серпня.

Детальна програма візиту поки не публікується - щоб уникнути провокацій з боку найбільш радикальних прихильників Московського Патріархату в Україні, які обіцяють "зірвати візит".

Про це Порталу "Credo.Press" 10 серпня повідомило джерело, близьке до керівництва Православної Церкви України.

Патріарх Варфоломій проведе в Києві низку офіційних зустрічей - з президентом, прем'єр-міністром і головою Верховної Ради України, а також буде присутній на параді на честь Дня Незалежності 24 серпня.

Серед "світських" заходів візиту - зустріч з дітьми героїв, загиблих на Донбасі за свободу України, візити до послів Греції і Туреччини, а також покладання квітів до пам'ятника жертвам Голодомору (геноциду українського народу).

В церковну частину патріаршого візиту входить вечірня в Андріївському храмі Києва, який є ставропігією Константинопольського Патріархату, Літургія в соборному храмі Михайлівського Золотоверхого монастиря з митрополитом Епіфаній (Думенком) та іншими єрархами ПЦУ, спільна трапеза з духовенством цієї Церкви.

Заробити на киберспорте - як правильно скласти прогноз?

Середа, 11 серпня 2021, 08:05

Заробити на киберспорте - як правильно скласти прогноз?


Ставки на кіберспорт можна порекомендувати всім тим, хто любить сучасні напрямки в спорті і непогано розбирається в проходять турнірах, ймовірних наслідках матчів та їх учасників

На кого краще поставити в майбутньому кіберспортивного матчі?

Віртуальний спорт об'єднує величезну аудиторію гравців, які заробляють завдяки перемогам улюблених клубів на ключових турнірах. Від Беттери лише потрібно вибрати підходящого букмекера для ставок, а також переконатися в правильності своєї передматчевій підготовки. На сайті https://parimatch.com/ru/e-sports можна ознайомитися з кіберспортивного подіями, які пройдуть найближчим часом , щоб скласти для себе уявлення про те, на кого в розділі eSports буде найкраще зробити ставку.

Популярні дисципліни кіберспорту

Далеко не всі комп'ютерні ігри можуть використовуватися для проведення турнірів. Це пов'язано з тим, що не завжди вдається дотримати баланс, в якому кожна ігрова фракція або персонаж будуть в рівних умовах з суперниками. З цієї причини можна виділити кілька ключових дисциплін, які можна відшукати в лінії надійного БК.

Ставки на CS: GO

З матеріалу https://isport.ua/other/cybersport/4963705-navi -gambit-rezultat-grand-finala можна дізнатися, що NaVi відігралися з 0: 2 і обіграли Gambit в гранд-фіналі RMR-турніру. З цієї причини команда з України в хорошій формі і ставки на неї в Counter Strike: Global Offensive буду виправданим рішенням. Дана кіберспортивного дисципліна є лідером глядацьких симпатій. Організатори турнірів це чудово розуміють, тому проводять безліч змагань між командами протягом усього року. Беттери можуть поставити на:

  • переможця або нічийний рахунок;
  • фору (мінусову - для фаворита, плюсову - для Андердог);
  • індивідуальний тотал гравців;
  • на статистику команди.

Стаття https://sportarena.com/betting / saw-wisla-krakow-stavki-na-kibersport-po-cs-go-15 / дозволила скласти прогноз, як буде проходити матч між sAw - Wisła Kraków. Ставки на кіберспорт по CS: GO актуальні практично протягом усього року, а в момент, коли в турнірному графіку починається затишшя, гравці можуть ставити на Dota 2.

Ставки на Dota 2

Ця розрахована на багато користувачів гра відбувається між двома командами, які змагаються за перемогу, намагаючись знищити фортецю супротивника. У кожної зі сторін є 5 гравців, які на початку матчу вибирають собі героя. В доті зазвичай роблять ставки на результат в матчі, тотал з убивств, а також результат з форою або тривалість зустрічі між суперниками.

 

Тернопільський обласний художній музей запрошує на відкриття виставки

Вівторок, 10 серпня 2021, 08:48

Тернопільський обласний художній музей запрошує на відкриття виставки

13 серпня о 14:00 год. у виставковому залі художнього музею відбудеться урочисте відкриття виставки сакрального живопису Народного художника України Богдана Ткачика.
0Експозиція присвячена 70-річчю від дня народження мистця.
Переглянути виста

«З Україною в серці»: Тернопільська обласна філармонія запрошує на концерт

Вівторок, 10 серпня 2021, 08:48


«З Україною в серці»: Тернопільська обласна філармонія запрошує на концерт

З нагоди 30-річчя Незалежності України у філармонії презентують концертну програму «З Україною в серці».

0Участь у заході візьме Академічний симфонічний оркестр, Академічний ансамбль танцю «Надзбручанка», Академічний ансамбль народної музики «Візерунок», Академічний камерний хор «Бревіс», Вокальний квартет «АКОРД», Вокальне тріо «Солов’ї Галичини» та солісти обласної філармонії.

Ведуча заходу — заслужена артистка України Адріана Онуфрійчук.

Початок концерту 23 се


 

Сторінка 814 з 1430

«ПочатокПопередня811812813814815816817818819820НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер