images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Дізнайся більше про свого бізнес-партнера

Вівторок, 22 грудня 2015, 08:09

Для того, аби перевірити надійність Вашого ділового партнера достатньо знати його код ЄДРПОУ або ж точну його назву. Ввівши відому інформацію в одне з полів, система здійснить пошук по ряду баз даних, доступних для публічного використання й повідомить про результати пошуку.

Увага! З 11.07.2014 оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (про наявність заборгованості) відбувається ЩОДЕННО, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами ПОПЕРЕДНЬОГО банківського дня.

Відділ комунікацій Тернопільської ОДПІ

 

Кошти для армії

Вівторок, 22 грудня 2015, 07:33

Платники податків міста Тернополя та Тернопільського району впродовж 11 місяців поточного року внесли на розбудову армії майже 60 млн грн військового збору. Про це інформував заступник начальника Тернопільської ОДПІ Володимир Гузенков.

Вказані надходження на 13 млн грн перевершили очікувані показники з цього збору.

Відділ комунікацій Тернопільської ОДПІ

Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців злочину

Понеділок, 21 грудня 2015, 08:24

kradigka14 грудня близько 18 години невідомий зловмисник пограбував жительку Тернополя. Інцидент трапився на перехресті вулиць Монастириського-Малишка. У жінки відібрали сумку, у якій знаходилися документи, 400 гривень та інше майно.

За словами потерпілої, нападник худорлявої статури, зростом близько 175 см. Був одягнений у чорну куртку з капюшоном.

Правоохоронці розшукують грабіжника та звертаються до усіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті злочину, повідомляти за телефонами у Тернополі: (0352) 27-11-70, 067-295-91-518, або 102. Анонімність гарантується.

 

Під час Новорічно – Різдвяних свят у Тернополі заборонено використовувати феєрверки

Понеділок, 21 грудня 2015, 07:42

fey1

Управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів звертає увагу керівників закладів ресторанного та готельного господарства, мешканців міста на обов’язкове виконання рішення виконавчого комітету «Про додаткові заходи безпеки» в частині заборони використання піротехнічних засобів (феєрверків) на території м. Тернополя до моменту завершення антитерористичної операції. Це означає, що така заборона діятиме також у період Новорічно-Різдвяних свят.

 

Працівниками управління муніципальної поліції спільно з представниками правоохоронних органів проводяться постійні перевірки дотримання закладами правил благоустрою міста та виконання зазначеного рішення. Під час святкування Новорічних та Різдвяних свят буде посилено контроль за застосуванням піротехнічних засобів.

За результатами проведених перевірок, при виявленні порушень, нічні режими роботи закладів ресторанного господарства буде скасовано.

like.te.ua

У Тернополі головна ялинка міста засвітилась патріотичною ілюмінацією

Неділя, 20 грудня 2015, 15:11

У День Святого Миколая, 19 грудня, на театральному майдані відбулося урочисте засвічення вогнів головної тернопільської ялинки та освячення Різдвяної шопки. Спочатку на сцені відбулося театралізоване дійство, далі тернопільські пластуни передали міському голові Вифлеємський вогонь Миру та спільно з очільником міста та сотнями тернополян засвітили вогні головної ялинки міста.

Як зауважив міський голова Сергій Надал, цього року оновлено святкову ілюмінацію на головній площі міста та головній ялинці, а також святковий настрій даруватиме і нова ілюмінація на вулиці Валова та Сагайдачного.

«Знаковим є те, що ми засвічуємо ялинку в день святого Миколая. Напередодні цього дня і діти і дорослі перебувають у настрої очікування дива, у святковому піднесенні. Сьогодні як ніколи хочеться просити в святого Миколая головного подарунку для України – миру, злагоди, процвітання та розвитку, - зазначив Сергій Надал. – Складна ситуація в країні і війна накладають важкий відбиток на Новорічно-Різдвяні свята. Не у всіх тернопільських сім'ях зараз радість і свято. Ми всі маємо про це пам'ятати. Пам'ятати про солдатів і добровольців на фронті. Пам'ятати про тих, кому зараз не просто звести кінці з кінцями через бідність і матеріальну скруту. Тому, очевидно, Новий рік, Різдво має стати нагодою для добрих справ і милосердя, для безкорисливої допомоги і співпереживання».

Також міський голова побажав кожній тернопільській родині знайти у прийдешніх святах нагоду побути разом, згадати давні українські традиції і звичаї.

«Зичу усім у теплій родинній атмосфері провести рік старий і зустріти новий. Нехай у новому році нашу країну і наше місто чекають нові здобутки і перемоги, досягнення і успіхи. Нехай в мирі і добробуті живе український народ. Зичу усім рясних Божих благословень!», - побажав тернопільській громаді міський голова Сергій Надал.

На завершення священнослужителі усіх релігійних конфесій освятили Різдвяну шопку з живими ягнятами, яку традиційно кожного року встановлюють на Театральному майдані.

 

Сторінка 1229 з 1433

«ПочатокПопередня1221122212231224122512261227122812291230НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер