images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Відкрито нові рахунки державного бюджету

Понеділок, 26 жовтня 2015, 07:08

На виконання наказу Державної казначейської служби України від 13.10.2015 № 287 «Про внесення змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету», листа Державної казначейської служби у Тернопільській області від 20.10.2015 №11-08/802-5679 „Про відкриття рахунків” відкрито рахунки з обліку надходжень до державного бюджету за такими кодами бюджетної класифікації:

- 11022200 «Надходження від погашення податкового боргу, в тому числі реструктуризованого або розстроченого (відстроченого) з податку на прибуток підприємств, які виникають після проведення розрахунків по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, визначеній пунктом 16 статті 14 ЗУ «Про Державний бюджет України на 2015 рік»

- 14010101 «Надходження від погашення податкового боргу, в тому числі реструктуризованого або розстроченого (відстроченого) з податку на додану вартість, які виникають після проведення розрахунків по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, визначеній пунктом 16 статті 14 ЗУ «Про Державний бюджет України на 2015 рік».

Нагадаємо, що відкриття рахунків для зарахування надходжень до бюджетів здійснюється згідно з Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22.06.2012 р. № 758.

З переліком рахунків для зарахування надходжень до державного бюджету можна ознайомитися на субсайті Територіальних органів Головного управління ДФС у Тернопільській області.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Рештки смертельної зброї розмальовували на уроках малювання

Неділя, 25 жовтня 2015, 08:46

У Тернополі рештки смертельної зброї розмальовували на уроках малювання. Кілька десятків гільз від набоїв прикрашали патріотичними малюнками та пейзажами учні школи мистецтв. 

До творчої роботи долучились також батьки. Батько Артема Чмиленка - пан Олександр - розмалював 100 міліметрову гільзу, яку привезли із зони АТО волонтери групи "Схід та захід єдині". DSC_0023

DSC_0012

"Мирні сувеніри" будуть передані для реалізації на благодійних аукціонах, кошти з яких підуть на потреби АТО.
DSC_0020 DSC_0018  

Оксана Божко

Несвоєчасна сплата податків з вини банку: чи буде відповідальність?

Субота, 24 жовтня 2015, 10:34

За порушення строку зарахування податків до бюджетів з вини банку, такий банк сплачує пеню за кожний день прострочення, включаючи день сплати, та штрафні санкції, а також несе іншу відповідальність, встановлену Податковим кодексом України за порушення порядку своєчасного та повного внесення податків, зборів, платежів до бюджетів всіх рівнів.

При цьому, платник податків звільняється від відповідальності за несвоєчасне або перерахування не в повному обсязі таких податків, зборів та інших платежів до бюджетів, включаючи нараховану пеню або штрафні санкції.

Додатково зазначено, що податкова інспекція не застосовує до суб’єктів господарювання штрафні санкції і у разі несвоєчасного перерахування (неперерахування) податків внаслідок регулювання Національним банком України економічних нормативів такого банку. Проте, в такому випадку, суб’єкт господарювання повинен надати до інспекції заяву з копіями платіжних документів, що засвідчують факт подання їх до установи банку.

Якщо у майбутньому банк або його правонаступники відновлюють платоспроможність, відлік строку зарахування податків, зборів та інших платежів розпочинається з моменту такого відновлення.

 

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

 

Виховуємо молоде покоління Олімпійців

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 14:02

19 та 22 жовтня у ТЗОШ №9 були проведені майстер-класи з виготовлення буклету “Твоя перша Олімпійська пам’ятка”, до яких були залучені учні 4-х та 3-х класів. Такі заходи заплановані для усіх учнів початкових класів з метою популяризації Олімпійського руху, здорового способу життя, ознайомлення із відомими спортсменами-українцями, які здобули Олімпійські нагороди.

На заході, під час розповіді, діти ознайомилися: з історією Олімпійського руху, від ігор Стародавньої Греції до сучасних Олімпійських ігор; з видами спорту, які увійшли до програми зимових та літніх ігор; Олімпійською символікою та здобутками наших українських спортсменів.

Без имени-1

Також учні виготовили закладку - “Олімпійське лелеченя” за технікою “витинанка”, розмальовували Олімпійські кільця та давали відповідь на запитання вікторини. Кожен учасник отримав у подарунок власноруч виготовленні буклети, свою першу Олімпійську пам’ятку.

Діти з цікавістю та захопленням здобули цінні знання, які у майбутньому можуть допомогти їм у досягненні власного «Олімпу».

Організатор Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення

Телефон для довідок 51 16 35

Kozak system їдуть до Тернополя

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 11:30

Одна з найпопулярніших українських команд в Європі,
KOZAK SYSTEM,  вперше оголошує всеукраїнський тур.


Цієї осені  KOZAK SYSTEM вирушають у всеукраїнський тур  під назвою Наш МАНІФЕСТ. Тур триватиме  протягом 2015-2016 років, музиканти планують відвідати якомога більше українських міст. Перша частина туру охопить 8 міст.

 
Що особливого відбуватиметься на концертах?
Наш МАНІФЕСТ – це масштабне рок шоу, де “Козаки” зіграють велику програму, складену із нових та старих пісень. Це насамперед українська  рок музика, яка має безліч відголосів -  ска, реггі,  етно,  фолк,  та якісна поезія. Кожен слухач тут знайде своє. Це потужна енергетика,  правдиві гостросоціальні  тексти за межею, та прості ліричні  про кохання.

Іван Леньо, вокаліст Kozak System: В цьому турі ми будемо грати пісні, які заставляють людей думати аналізувати. Нам би хотілось, щоб на українську сучасну музику дивились не як на шароварщину, диковинний продукт з елементами “етно”, а як на сучасну і модну музику, яка відрізняє нас від решти музикантів світу. 

Володимир Шерстюк, бас-гітарист Kozak System: Цей тур – промоція нашого альбому “Живи і Люби”, реліз якого відбувся навесні. Розпочнемо в Києві великим концертом в клубі Sentrum, де плануємо презентувати відеокліп, що розповідає про наше цікаве  закулісне життя. До того ж, ми запросили    друзів-музикантів  підтримати наші концерти і зіграти на початку шоу, на що вони радо погодились. У Києві гратимемо з гуртом Qarpa, а до Львову приїде команда з Польші Red Lips


Про гурт:


KOZAK SYSTEM – українська команда, що насьогодні, серед небагатьох, постійно представляє Україну на європейських музичних фестивалях та клубних майданчиках.  Цього року польські ЗМІ вже назвали KOZAK SYSTEM найвідомішою  командою  з України, а трек “Kochaj i Żyj”, записаний разом з польскою командою «Red Lips”  -  безумовним хітом, що  в  трійці кращих  польських пісень цього року.

У  червні 2015 KOZAK SYSTEM представляли Україну  на міжнародному  музичному фестивалі у Польщі “Oświęcim LIFE Festival”, де грали разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими  відомими музикантами зі всього світу. В серпні KOZAK SYSTEM  зіграли на чеському фестивалі TRUTNOFF, де стали хедлайнерами фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.

Навесні музична формація KOZAK SYSTEM   презентувала  в Україні другий номерний альбом “Живи і Люби” великими концертами в Києві та Львові.

15 листопада, 19:00
KOZAK SYSTEM
Концерт в рамках туру Наш МАНІФЕСТ
ПК «Березіль»
Тернопіль, вул. Миру, 6
афіша Тернопіль

kozaksystem.com
facebook.com/kozaksystemband
vk.com/ksmusicband

Детальна інформація: Ольга  Черткова
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
+380677537207
www.topmediacom.com

Квитки в касах міст та на сайтах Parter.ua, Karabas.com

 

Сторінка 1259 з 1430

«ПочатокПопередня1251125212531254125512561257125812591260НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер