images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Легка атлетика на Пилипа Орлика

Неділя, 27 вересня 2015, 08:28

На універсальних спортивних майданчиках нашого міста протягом вересня-жовтня проходить фестиваль за програмою “Дитяча легка атлетика ІААФ». Організаторами якого є: Федерація легкої атлетики Тернопільської області, Олімпійська академія, Тернопільське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

24 вересня 2015 року такі змагання пройшли на універсальному спортивному майданчику на вулиці Пилипа Орлика, 5. Відкрив спортивне дійство президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Єднак Валерій Дмитрович. Він побажав учасникам перемог та спортивних звершень. На святі також були присутні відомі спортсмени-легкоатлети Тернопільщини майстри спорту та кадидати у майстри спорту України, переможці та призери міжнародних і всеукраїнських змагань з лекгої атлетики, члени збірних команд України та області, які виступали у ролі як запрошених гостей, так і суддів.

Участь у змаганнях взяли діти віком 10-11 років, які проживають у мікрорайоні «Дружба» та навчаються у ТНВК «Школа-колегіум ім Патріарха Йосифа Сліпого», Тернопільській комунальній загальноосвітній школі №16 ім.Левицького та Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов. З кожної школи було представлено дві команди по 6 учасників.

Розминку перед спортивними випробуваннями для юних легкоатлетів провела Слободян Оксана, провідний фахівець Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

Згодом учасники проявили свої фізичні здібності у цікавих та креативних естафетах: «Хрестик», «Драбинка», «Метання спису», «Багатоскоки» та «Формула -1», ще раз продемонструвавши красу і користь легкої атлетики.

Суддівська колегія нагородила усіх учасників грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, сертифікатами та значками від Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, подарунками від постійного партнера ТМ «Ласунка» та солодощами від ТМ «ТерА».

 

У Тернополі проводять вікторини «Історія олімпійського руху»

Неділя, 27 вересня 2015, 08:23

На універсальних майданчиках нашого міста для юних тернополян працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради проводять вікторини «Історія олімпійського руху» у програмі заходів «Дворові Олімпійські ігри». Метою даного проекту – є ознайомлення з історією виникнення Олімпійських ігор, як змагань з різних видів спорту, популяризація ідей Олімпізму та пробудження інтересу до самостійної спортивної діяльності дітей на прикладі відомих спортсменів, що здобули олімпійські нагороди.

Пізнавальні вікторини уже відбулись: 23 вересня на універсальному спортивному майданчику по вулиці Старий ринок, 2-5; 24 вересня - на бульварі Данила Галицького, 28; 25 вересня - Вербицького, 6 .

Спочатку діти прослухали цікаву розповідь про зародження Олімпійських ігор у Стародавній Греції, про те, як ці ігри стали міжнародними спортивними змаганнями, про відомих спортсменів, що досягли «Олімпу». Потім учасники давали відповіді на запитання, таким чином закріплюючи отриманні знання.

За підсумками вікторини найерудованіші учасники були нагородженні значками Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та призами від постійного партнера ТМ «Ласунка».

Крім освітньої мети , переконані організатори, такі заходи мають викликати інтерес дітей до спорту вцілому, стимулювати бажання вести здоровий спосіб життя, як запоруку успіху у всіх починаннях.

Веселі забави на 15 Квітня

Неділя, 27 вересня 2015, 08:20

«Веселі старти» - дуже давно відомий і тим не менш, популярний серед дітей вид змаганнь. Гучні аплодисменти, свист вболівальників, прискорене серцебиття учасників, радість переможців…Це атмосфера «Веселих стартів».

Таке спортивне свято організували для дітей працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» на універсальному спортивному майданчику на вулиці 15 Квітня, 35. Участь у естафетах взяли учні 3-х класів загальноосвітніх шкіл №27 та №26.

Команди «Торнадо» (26 школа) та «Орли» (27 школа) у напруженій боротьбі проявили свої фізичні можливості та спортивну витривалість. З рахунком 4:3 перемогу здобули учасники команди 26 школи.

Партнер: ТМ «Ласунка»

 

Їж лише те, що корисно!

Субота, 26 вересня 2015, 17:34

Мабуть, кожному відомі мудрі слова: «Ми їмо для того, щоб жити, а не для того, щоб їсти» Дійсно, не можна вбачати мету і зміст життя в їжі. З іншого боку, важливо правильно харчуватися , вживати корисні, свіжі, натуральні продукти, а особливо дітям.

«Корисна їжа» - так називався пізнавальний захід, що відбувся нещодавно у Тернопільському дошкільному навчальному закладі №17. Метою занять було, у ненав’язливій спосіб вчити дітей правильно обирати корисні продукти харчування, складати свій денний раціон і з відповідальністю ставитись до свого здоров’я.

Заняття проводились в ігровій формі. Діти складали «піраміду харчування», вибирали з кошика тільки корисні продукти , грали гру «Їстивне-неїстивне», «варили український борщ». Допомагали малятам батьки.

Організували урок працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» спільно з вихователями ТДНЗ №17.

Шановні батьки та вчителі, якщо Вас зацікавили такі заходи, просимо звертатись у Тернопільський центр фізичного здоров’я населення!

м.Тернопіль, вул.Стуса, 10, тел.: 51-16-35.

Проща для неповносправних осіб

Субота, 26 вересня 2015, 17:00

У Самборі 3 жовтня відбудеться проща для спільнот «Віра і Світло» (неповносправних осіб, їх батьків та приятелів).

hqdefault
Це час коли неповносправні особи можуть побути разом, зустрітися з друзями з інших спільнот, корисно, весело та з Богом провести день. Усі хто б міг допомогти транспортом, паливом чи коштами просимо звертатись до координатора Володимира – 0978637094.

 

Сторінка 1276 з 1427

«ПочатокПопередня1271127212731274127512761277127812791280НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер