images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


ЗМІ: Літак рейсом до Кутаїсі приземлився в Румунії через бійку між грузинами та росіянами

Вівторок, 05 березня 2024, 15:05

Літак авіакомпанії Wizz Air, що виконував рейс з німецького міста Меммінген до грузинського Кутаїсі, здійснив вимушену посадку в Румунії.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Netgazeti.

Причиною екстреної посадки став конфлікт між пасажирами під час польоту, який переріс у фізичну сутичку.

Джерела видання повідомляють, що між грузинськими і російськими пасажирами сталася сутичка, в ході якої останні отримали тілесні ушкодження.

Через це літак одразу приземлився в Румунії. Після приземлення поліція вивела з літака усіх учасників бійки.

Нагадаємо, у лютому під час трансатлантичного перельоту в літаку Boeing 787 Dreamliner перестали працювати майже всі туалети, що змусило пілотів розвертатися та повернутись в аеропорт Амстердама.

Перед цим рейс угорського лоукостера Wizz Air з грузинського Кутаїсі до Барселони розвернули назад через повідомлення про нібито вибухівку на борту.

 

Ще 70 дронів FPV передала Тернопільська міська рада для захисників

Вівторок, 05 березня 2024, 14:45

5 березня Тернопільська міська рада спрямувала ще партію дронів FPV для військовослужбовців Збройних сил України.

Так, враховуючи звернення військових спрямовано ще 70 дронів FPV SAG 7/IX в комплекті на загальну вартість 934 500 грн.

Додамо, ці безпілотники придбали та передали в рамках програми Тернопільської громади «Обороноздатність» на 2024 рік.

Переглянути детальну інформацію про те, як місто допомагає ЗСУ можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».

У Тернополі розпочали роботи щодо пониження ділянок перед пішохідними переходами

Вівторок, 05 березня 2024, 14:39

Наше місто активно впроваджує проєкт «Тернопіль – місто без бар’єрів» для забезпечення безбар’єрного середовища та комфортних умов життя для всіх мешканців. Одним із ключових заходів цього проєкту є пониження ділянок перед пішохідними переходами, що полегшить рух людей з інвалідністю, батьків з колясками, маломобільних громадян та усіх жителів.

Зокрема, наразі роботи розпочали на двох локаціях:

  • ділянка на переході вул. Романа Шухевича – просп. Степана Бандери;
  • ділянки на переході вул. Вояків Дивізії «Галичина» – просп. Степана Бандери.

На цих об'єктах працівники підрядної організації розбирають асфальтобетонне покриття тротуару, демонтують бордюрів, після чого буде влаштовуватись щебенево-піщана основа.

Додамо, місто активно взаємодіє з громадськістю та експертами з питань доступності, щоб забезпечити максимально ефективну реалізацію проєкту та врахувати потреби різних соціальних груп.

 

Знайомство в соціальній мережі обернулося для мешканки області втратою власних коштів

Понеділок, 04 березня 2024, 14:17

До працівників бережанської поліції звернулася жителька району та повідомила про те, що чоловік з яким вона познайомилася в соціальній мережі, заволодів її грошима .

Зі слів заявниці, віртуальне знайомство тривало майже рік.  Аферист розповів, що сам родом зі США, також повідомив, що працює по контракту на закритому об’єкті  в Сирії.

Гроші згодом попросив, аби мати змогу приїхати до неї на зустріч, розповідав, що наразі не може вивести власні кошти з рахунку саме в країні де працює. Жінка повірила, що він одразу віддасть їй готівку при зустрічі і  через банк перерахувала понад 38 тисяч гривень. На цьому листування завершилося. Тоді потерпіла збагнула, що потрапила у шахрайську пастку і звернулася до поліції.

Відомості за фактом шахрайства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно статті 190 ККУ. Слідчі встановлюють усі обставини.

Поліцейські застерігають краян від необдуманих вчинків, особливо, коли справа стосується грошей.  Не вступайте в довірливу розмову, переписку з невідомими особами в мережі. Ігноруйте зайві запити на переписку від незнайомців та у жодному разі не перераховуйте їм гроші.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

На Кременеччині легкове авто врізалося в трактор

Понеділок, 04 березня 2024, 14:12

У важкому стані до хірургічного відділення бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала чоловіка. Травми він отримав у результаті дорожньо-транспортної пригоди.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Аварія трапилася 3 березня близько 18:30 на автодорозі "Кременець–Ржищев", а саме у межах села Катеринівка.

За попередньою інформацією, 56-річний потерпілий - водій автомобіля "Skoda Octavia". Він, керуючи транспортним засобом, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації та допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із трактором "John Deere" із навісними дисками для обробітку ґрунту.

У обох кермувальників взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Сторінка 46 з 1440

«ПочатокПопередня41424344454647484950НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер