images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Оподаткування лікарських засобів у 2018 році

П'ятниця, 02 лютого 2018, 08:09

Про зміни в оподаткування лікарських засобів проінформувати у Тернопільській ОДПІ. Так, зокрема за ставкою 7 % постачаються на митній території України та ввозяться на митну територію України:

- лікарські засоби, дозволені для виробництва в Україні та внесені до Державного реєстру лікарських засобів;

- медичні вироби, які внесені до Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення або відповідають вимогам відповідних технічних регламентів, що підтверджуються документом про відповідність, та дозволені для надання на ринку чи введення  в експлуатацію і застосування в Україні.

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.


 

Українські кінокомісії згуртувалися в Тернополі

Четвер, 01 лютого 2018, 08:49

31 січня в Центрі Євростудій ТНЕУ підписано Меморандум про співпрацю між кінокомісіями України.

Повідомляє ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ІНФОРМАЦІЙНЕ БЮРО з посиланням на ТЕРНОПІЛЬ СЬОГОДНІ.

Відповідно до Меморандуму задекларовано амбіційний намір створення Асоціації кінокомісій України та її вступ до Європейської асоціації кінокомісій.

Під час практичного семінару «Вектор розвитку кінокомісій України» участь в якому ввзяли участь представники всіх діючих кінококомісій України, засновник Італійської фільмкомісії Фабіо Канепа, режисери та продюсери визначено першочергові кроки майбутньої Асоціації. Тернопільській кінокомісії доручено координувати дії по створенню загальноукраїнської структури. Місія відповідальна і здійсненна.

Відео

Актуально про податок на прибуток

Четвер, 01 лютого 2018, 07:17


У Тернопільській ОДПІ зазначили, що відповідно до змін до Податкового кодексу продовжено термін подання декларації з податку на прибуток підприємств у яких визначений  звітний податковий період квартал – до 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Граничний термін подання річної декларації для платників у яких дохід від будь-якої діяльності за попередній рік перевищив 20 млн грн (квартальний звітний період) та у яких менш як 20 млн грн (річний звітний період) – однаковий до 1.03.2018 року.Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.

 

Відбудеться прес-конференція керівництва Тернопільського обласного центру зайнятості

Четвер, 01 лютого 2018, 07:13


02 лютого 2018 року о 10.00 в конференц-залі обласного центру зайнятості (м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1 б, каб. № 501) відбудеться прес-конференція керівництва Тернопільського обласного центру зайнятості за результатами діяльності обласної служби зайнятості у 2017 році та визначення пріоритетних завдань на 2018 рік.Основні теми для висвітлення під час прес-конференції:• ситуація на ринку праці Тернопільщини;• основні показники роботи обласної служби зайнятості у 2017 році;• нові сервіси служби зайнятості (зокрема, «гаряча лінія» та новий сайт державної служби зайнятості, який запрацює у лютому 2018 року);• профнавчання безробітних та незайнятих громадян;• співпраця з роботодавцями;• дисбаланс на ринку праці та запуск профорієнтаційної платформи;• нові підходи у роботі, зокрема профілювання безробітних та кейс-менеджмент;• найбільш затребувані вакансії Тернопільщини;• продовження інформаційної кампанії «Живи та працюй в Україні»;• продовження процесу реорганізації центрів зайнятості.Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у прес-конференції. 
Пресова служба Тернопільського обласного центру зайнятості (телефон 23-49-77).

Засідання Тернопільського клубу «Час Z»

Середа, 31 січня 2018, 07:28

У клубі «Час Z», що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості, відбулось засідання на тему: «Брендінг особистості» за участю учнів 8 класу Тернопільської класичної гімназії. Гостем клубу була Наталя Орищак - керівник школи фінансового успіху "Rich & Happy".

Вона запропонувала молодим людям поділитись на дві команди, придумати їм назву та представити, дати характеристику що таке «бренд», що його вирізняє з-поміж інших товарів чи послуг та навести по 2 приклади з п'яти галузуй.

Пізніше була запропонована вправа «Я БРЕНД»: ким я хочу бути, які навики мені потрібні, де я можу цьому навчитись тощо. Пані Наталя наголосила що дуже важливо записувати свої бажання саме у теперішньому часі з конкретизацією якомога більше деталей тому, що мрії перетворюються в реальність.


 

Сторінка 947 з 1430

«ПочатокПопередня941942943944945946947948949950НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер