images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У ДТП на Тернопільщині загинув чоловік

Вівторок, 06 грудня 2022, 11:15


Смерть на підприємстві зареєстрували працівники Тернопільського райуправління поліції. В обласному центрі трактор переїхав чоловіка.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 грудня близько 12:30. Сільгосптехніка стояла на оглядовій естакаді, але в якийсь момент трактор почав з'їжджати і наїхав на водія, який знаходився поруч. Врятувати 60-річного жителя Тернопільського району не вдалося. Його травми виявилися несумісними із життям.

Потрапили до лікарні з тілесними ушкодженнями і двоє жителів Кременецького району. Чоловіків в селищі Товсте близько 14:50 збив водій автомобіля Volkswagen Passat. На місце пригоди виїждждала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, кермувальник на момент аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння.  Він здійснив наїзд на велосипедиста, 1986 року народження, та 19-річного пішохода. Після аварії водій залишив місце події.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативники встановили місцеперебування втікача. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Оперативники Тернополя впіймали крадія

Вівторок, 06 грудня 2022, 11:14

Позбавлення волі строком від п’яти до восьми років загрожує мешканцю обласного центру, який пішов на злочин. Його судитимуть по законах воєнного часу.

Подія трапилася в нічний період. Як повідомив заявник, невідома особа проникла в мансардне приміщення будинку, де він зберігав своє майно. Крадій привласнив дороговартісний шуруповерт та альпійське спорядження.

У ході розшукових заходів працівники поліції вийшли на слід крадія. Ним виявився місцевий мешканець 1979 року народження. Реалізувати викрадене майно йому завадили правоохоронці.

Відомості про подію внесено в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 ККУ.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Жителька Тернопільщини переказала аферисту гроші за неіснуючий товар

Вівторок, 06 грудня 2022, 11:13

Працівники відділення поліції № 4 м. Збараж зареєстрували факт шахрайства вчинений щодо місцевої мешканки. Жінка купувала дороговартісні парфуми та стала жертвою афери.

Правоохоронці встановили, що потерпіла знайшла в мережі Інтернет допис про продаж парфумів. Ціна для обраного товару була помірною та обов’язкова умова передоплата. Тож краянка без роздумів здійснила передоплату в розмірі 11000 гривень. Однак через певний проміжок часу вона збагнула, що її ошукали, адже бажаного не отримала. Натомість допис шахрай видалив, а телефон вимкнув.

Відомості про злочин правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські розповідають про кілька простих порад, які допоможуть не попастися на гачок аферистів і зроблять ваші покупки у мережі безпечним:

•    завжди перевіряйте адресу сайту, адже на відміну від інтерфейсу її неможливо підробити;

•    нікому не передавайте дані для входу в акаунт і не заходьте туди з чужих гаджетів, особливо якщо до профілю прив’язана банківська карта;

•    не розголошуйте дані картки. Насамперед це стосується номера, терміну дії, CVC2/CVV2. А ще краще — зробіть віртуальну картку: таку послугу надають практично всі банки;

•    зберігайте всі документи, надані продавцем (фіскальні чеки, гарантійні талони, транспортні накладні), а також електронне листування. У разі виникнення непорозумінь вони стануть вашим підтвердженням здійснення покупки;

•    читайте відгуки про товар і продавця. Насторожити має наявність виключно позитивних відгуків, написаних ніби за шаблоном з невеликим проміжком часу.

Відділ комунікації поліції Тернопільської област

 

Серійна злодійка порапила в поле зору правоохоронців

Вівторок, 06 грудня 2022, 11:06

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського районного управління поліції жительці міста. Жінка неодноразово криміналила на території обласного центру й знову пішла на злочин.

На лінію «102» надійшло повідомлення від керуючої магазину. Заявниця попросила притягнути до відповідальності незнайомку, якій вдалося винести з приміщення торгового закладу товару майже на 2000 гривень. Факт скоєння злочину зафіксувала камера відеоспостереження, записи з якої допомогли вийти на слід зловмисниці.

Підозрювана 1986 року народження у скоєному зізналася. Тернополянка неодноразово притягувала до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Її затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 КК України.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

В Гостомелі вандали зрізали графіті Бенксі, їх вже знайшла і допитує поліція

П'ятниця, 02 грудня 2022, 14:31

СКРИНШОТ

В Гостомелі Київської області вандали зрізали графіті всесвітньо відомого британського вуличного художника Бенксі, поліція по гарячих слідах затримала зловмисників.

Джерело: генеральний менеджер, керівник будівельного проекту в "Edem Resort Medical Kyiv" Сергій Жук у Facebook, коментар УП поліції Київщини

 

Фото - Сергія Жука

Деталі: Жук повідомив, що витвір Бенксі зловмисники зрізали буквально привселюдно.

У поліції Київщини УП підтвердили факт вандалізму і повідомили, що група зловмисників вже затримана. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 "Умисне знищення або пошкодження майна".

Затримані пояснили, що начебто хотіли продати витвір мистецтва, а гроші передати на потреби ЗСУ.

Також в поліції уточнили, що відповідальність за збереження та охорону подібних культурних об'єктів покладається на місцеву владу.

Що було раніше: У листопаді британський вуличний художник Бенксі підтвердив, що створив сім муралів у різних місцях України, зокрема у Києві, Ірпені і Бородянці, Гостомелі.

СТАНІСЛАВ ПОГОРІЛОВ

 

Сторінка 448 з 1430

«ПочатокПопередня441442443444445446447448449450НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер