images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Київське метро змінило режим роботи: працює як укриття

Середа, 23 листопада 2022, 13:20

Київський метрополітен працює в обмеженому режимі, оскільки велика кількість людей використовує його як укриття.

Джерело: Київська міська адміністрація у Telegram

Дослівно КОДА: "Висадка пасажирів здійснюється лише на тих станціях, де немає великого скупчення людей".

Деталі: Міська влада закликає мешканців Києва за змінами у роботі метро стежити за повідомленнями на станціях.

У КМДА нагадали, що під час повітряної тривоги метро не курсує наземними ділянками.

Передісторія:

  • В Україні триває повітряна тривога.
  • Є влучання ворожих ракет у Києві та Київській області.
  • ІРИНА БАЛАЧУК
 

Поліцейські довели причетність тернополянина до протиправного

Середа, 23 листопада 2022, 12:43

Раніше судимий тернополянин вчинив злочин. За це йому загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Оперативники Тернопільського районного управління поліції встановили, що чоловік 1979 привласнив втрачену банківську картку жительки міста. Підозрюваний двічі розрахувався чужою карткою на суму майже 2000 гривень. Протиправні дії тернополянина документували камери відеоспостереження встановленні в крамницях.

У скоєному він зізнався. В минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Відомості про злочин внесено в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

У Чорткові в ДТП потрапив рейсовий автобус. Є потерпілі

Середа, 23 листопада 2022, 12:42

Сьогодні вранці на виїзді з Чорткова зіткнулися рейсовий автобус та транспортний засіб, що перевозив хлібобулочні вироби. За попередніми даними, шестеро людей звернулися до лікарів.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло на лінію 102 близько 11 години. Неподалік місця автопригоди перебували поліцейські, - вони першими прибули і допомагали пасажирам евакуйовуватися та надавали домедичну допомогу.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, встановила, що зіткнулися автобус, який здійснював переведення пасажирів у місті Чорткові та автомобіль, що розвозив хлібобулочні вироби.

За попередніми даними, травми отримали одинадцять осіб, шестеро з них звернулися за допомогою до медичного закладу. Кількість потерпілих ще уточнюється.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

у чорткові в дтп потрапив рейсовий автобус. є потерпілі
 

Телефонний аферист обшахраював жительку області

Середа, 23 листопада 2022, 12:39

Правоохоронці відділення поліції № 1 ( м. Тернопіль ) задокументували факт шахрайства пов’язаний з привласненням грошових коштів Після спілкування з додзвонювачем потерпіла втратила чималу суму.

Заявниця розповіла, в посеред ночі до неї зателефонував невідомий, який представився співробітником банку. Він переконав жінку, що її кошти в небезпеці й аби їх убезпечити необхідно повідомити код, який надійшов їй на мобільний. Вранці жінка виявила, що з її банківського рахунку зникли всі заощадження – 20400 гривень. За допомогою вона звернулася до працівників поліції

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре наголошують мешканцям, ніколи, ні за яких обставин, не повідомляти особисті дані невідомим. Інформація щодо карткових рахунків вважається конфіденційною, нею повинні володіти лише власники електронних гаманців.

Ніколи не повідомляйте номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код, а також паролі, що надходять в SMS. Якщо дзвонять і уточнюють ці дані, знайте: це спроба шахрайства.

Суворо дотримуйтеся правил користування карткою, не передавайте ніякої інформації третім особам. Якщо подзвонили і представилися співробітником банку з невідомого номера телефону, не потрібно вступати в дискусію, покладіть слухавку та зателефонуйте на гарячу лінію фінустанови. Всі дзвінки, які надходять з банку клієнту, зберігаються в історії контактів з клієнтом.

У разі надходження дзвінка з невідомого номера необхідно терміново передзвонити на гарячу лінію і уточнити у оператора всю інформацію по карті, при втраті або крадіжці – карту заблокувати.

Якщо ж ви потерпіли від рук аферистів, не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

У Тернополі на вулиці Тараса Протасевича триває заміна аварійної ділянки водопровідної мережі

Середа, 23 листопада 2022, 12:36

Цими днями працівники комунального підприємства «Тернопільводоканал» продовжують виконувати роботи на вул. Тараса Протасевича. Зокрема, тут триває заміна 220 метрів аварійної ділянки водопровідної мережі.

Мешканці прилеглих будинків залишаються з водою. Тимчасові незручності через відсутність води будуть лише в момент перепідключення нової нитки комунікацій, про що мешканців буде додатково поінформовано.

Роботи на цій ділянці заплановано завершити до 25 листопада.

 

Сторінка 464 з 1430

«ПочатокПопередня461462463464465466467468469470НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер