images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Путін, не виходячи з бункера, "відкрив" два криголами і завод із виробництва індички

Вівторок, 22 листопада 2022, 12:10

ПУТІН З БУНКЕРА ДИВИТЬСЯ, ЯК ВІЛЬНО ПЛИВЕ КРИГОЛАМ "ЯКУТІЯ". СКРИНШОТ З ВІДЕО ТАСС

Російські пропагандистські ЗМІ відзвітували про те, що президент Росії Володимир Путін узяв участь у церемоніях підняття прапора РФ на атомному криголамі "Урал" і спуску на воду атомного криголама "Якутія" – щоправда, робив він це зі свого кабінету, по відеозв'язку.

ДжерелоРИА НовостиRTТАСС

Пряма мова Путіна: "Спуск дозволяю. Приступайте".

Деталі: Президент країни-агресора дивився на спуск криголама по телевізору.

РоссЗМІ також показали, як Путін піднявся з крісла, коли почав звучати гімн РФ під час підняття прапора на атомному криголамі "Урал".

20 листопада Путін відкрив у Тюмені завод із виробництва індички – але так само, не виходячи з кабінету.

Передісторія:

 

Тренуються на кульках: Мобілізованих в Росії почали готувати страйкболісти

Вівторок, 22 листопада 2022, 11:46

У Самарській області Росії бойову підготовку мобілізованих делегували місцевій федерації страйкболу.

Джерело: російське видання "Медіазона"

Деталі: Керівник місцевої федерації страйкболу Антон Птічкін стверджує, що через інструкторів пройшли вже 600 осіб. Щонайменше ще стільки ж військовослужбовців планують навчити перед відправкою на фронт найближчим часом.

Тренування почалися у жовтні. За словами Птічкіна, заняття проводять інструктори, які "пройшли війну в Україні". Також він каже, що ці тренування проводять з ініціативи федерації страйкболу, а не на прохання військових. Начебто це була ініціатива самих страйкболістів.

Заняття проходять зі схвалення і за підтримки самарського губернатора Дмитра Азарова.

Дослівно: "Мобілізовані потрапляють до страйболістів із частин, у які їх розподілили з військкоматів. Заняття з бойової підготовки проходять на полігонах 2-ої загальновійськової гвардійської армії та на базі самої федерації страйкболу.

Графіки тренувань узгоджуються з командирами частин. За словами Птічкіна, мобілізованих навчають тактиці, наданню першої допомоги, евакуації товаришів по службі під вогнем противника, облаштуванню позиції, а також веденню бойових дій в умовах пересіченій місцевості та міської забудови.

Оцінити якість такої підготовки неможливо, але, як стверджує Птічкін, мобілізованих навіть інструктують, як поводитися під мінометними обстрілами.

За його словами, новобранців обстрілюють страйкбольним мінометом із наповнювачем - кульками або горохом".

Передісторія: 28 жовтня міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів президенту Росії Володимиру Путіну, що начебто часткова мобілізація завершилася і на територію України відправили вже 82 тисячі мобілізованих.

Росіяни почали будувати "засічну лінію" на кордоні з Україною: готуються до "нападу"

Вівторок, 22 листопада 2022, 11:39

ЗАСІЧНА ЛІНІЯ У БЄЛГОРОДСЬКІЙ ОБЛАСТІ, ФОТО З TELEGRAM ГЛАДКОВА

У Бєлгородській області Росії будують оборонну "засічну лінію", а також готуються до можливого "нападу" з боку України.

Джерело: губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram, пресконференція Гладкова 21 листопада

Деталі: На пресконференції губернатор В'ячеслав Гладков повідомив, що Росія будує "засічну лінію" на кордоні Бєлгородської області з Україною: "Я кажу про формування бєлгородської лінії – бєлгородська засічна лінія".

Пізніше він опублікував фотографії будівництва.

 

Довідково: "Засічна лінія" – система оборонних споруд, яку в XVI-XVII століттях створювали на південних і східних рубежах тодішніх російських територій для захисту від кримських набігів.

 

Більше деталей: На пресконференції він також повідомив, що Бєлгородська область з квітня займається укріпленням рубежів. На запитання, чи можливий напад України на область, він відповів так:

Пряма мова: "Мені не хотілося б драматизувати ситуацію. Тому що я розумію, що кожне моє слово можна транслювати в рамках контексту по-різному. Але в будь-якій справі ми завжди розглядаємо кілька варіантів розвитку подій: оптимістичний, песимістичний і середній.

Тому ми готуємося до різних варіантів. Сподіваюся, песимістичні варіанти нам не знадобляться, але ми їх активно розглядаємо".

ТЕТЯНА ЛОЗОВЕНКО 

 

22 листопада - свято у працівників дізнання

Вівторок, 22 листопада 2022, 11:38


Реагувати на заяви й повідомлення про вчинені злочини, робити усе можливе, аби встановити осіб, причетних до правопорушень, збирання доказів й доведення вини чи невинуватості підозрюваних, а також контроль за розслідуваннями кримінальних проступків - усе це входить до основних завдань дізнавачів. Розслідування не тяжких, дрібних злочинів, на кшталт дрібного хуліганства або крадіжки на невелику суму, це також у компетенції працівників сектору дізнання ГУНП в Тернопільській області. 22 листопада підрозділи дізнання відзначають День створення служби. З нагоди професійного свята керівник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол привітав працівників поліції зі святом. Він побажав дізнавачам легких розслідувань, правильних висновків, успіхів у роботі та професійного зросту. Права на помилку дізнавачі не мають, бо саме від їхніх рішень та результатів залежать долі людей, їх безпека та віра в справедливість. За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня служби кращих співробітників відділу відзначили подяками.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

22 листопада - свято у працівників дізнання

MRIYA об’єднує під одним ім’ям всі напрямки нашої діяльності, особливо створених під час війни!

Вівторок, 22 листопада 2022, 11:37

Кіберполіція спільно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проєкт «МРІЯ» у сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі.

«Найбільша сила нашої спільноти — це наші підписники та громадяни України завдяки яким, ми успішно блокуємо та протидіємо російській агресії в Інтернеті».

А також протягом насичених місяців війни, ми розуміли, що людям потрібно відволікатися, як від завдань у кібер-світі, так і від новин, тому була розроблена благодійна гра «Котяцький драйв», де котики-військові, бійці територіальної оборони та поліцейські звільняють рідну землю від рашистської навали.

 

Як працює бот «Народний месник»?

Чат-бот «Народний месник» створений для громадян - сюди надсилають інформацію про пересування ворожої техніки, російських військових та їх поплічників, виявлених мародерів або ж знайдені нерозірвані боєприпаси, котрі в подальшому опрацьовуються модераторами боту та документуються як і органом Національної поліції України, так і передаються іншим правоохоронним органам на відпрацювання. Нещодавно, також було додано одну категорію про присутність камер зовнішнього відеоспостереження, де перебувають окупанти.

https://t.me/ukraine_avanger_bot.

Як працює бот у бот «StopRussia | MRIYA»?

Виявили підозрілий ресурс окупанта, надсилайте скаргу у бот Кіберполіції: https://t.me/stopdrugsbot.

Як працює MRIYA Automatic?

Безкоштовні автоматизовані сервіси для боротьби з російською пропагандою та донесення правди до якомога більшої кількості людей про війну росії з Україною. Розробниками якого являються Banwar та Qlixer Social.

MRIYA Automatic працює в хмарі, не використовує ваш браузер, і не вимагає від вас включеного та активного браузера комп'ютера чи смартфону.

Для чого створений канал «StopRussia | MRIYA»

✅Перевіряємо та блокуємо ресурси які поширюють фейки та пропаганду, котрі надходять у бот «StopRussia | MRIYA».

✅Створюємо інструкції для боротьби на інформаційному фронті.

✅Хочеш долучитися до кібервійська і разом блокувати фейки та пропаганду в інтернеті, приєднуйся до каналу https://t.me/+EbXZHBfHXbszY2I6 і виконуй подальші інструкції.

Кожен українець — ВОЇН на своєму фронті. Наш фронт –інформаційний.

 

mriya об’єднує під одним ім’ям всі напрямки нашої діяльності, особливо створених під час війни!
 

Сторінка 466 з 1430

«ПочатокПопередня461462463464465466467468469470НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер