images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Тернополі на вул. Мирона Тарнавського частково демонтовано тимчасову споруду

Середа, 12 жовтня 2022, 10:07

12 жовтня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції міської ради частково, з технічних причин, демонтовано тимчасову споруду шляхом розбирання на вул. Мирона Тарнавського поруч з будинком на вул. Василя Симоненка, 2-А.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 07.09.2022 року  №934 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтовані частини тимчасової споруди знаходяться на зберіганні на території, яка охороняється за адресою вул. Лесі Українки, 5-А в місті Тернополі.

 

 

У Тернополі на бульв. Тараса Шевченка демонтують тимчасову споруду закладу громадського харчування

Середа, 12 жовтня 2022, 10:04

12 жовтня  на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про проведення робіт з демонтажу конструкцій тимчасової споруди закладу громадського харчування «Коловорот» за адресою бульв. Тараса Шевченка,19-А.

Тернопільський міський РЕМ забезпечить від’єднання тимчасової споруди від електропостачання, а КП «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», «Міськшляхрембуд», ПП «Східний Масив», КЖЕП «Фаворит» проведуть роботи з демонтажу конструкцій тимчасової споруди.

Нагадуємо, що власник може самостійно вжити заходів щодо демонтажу конструкцій тимчасової споруди.

На помсту: лише за добу українці переказали 352 мільйони фонду Притули

Вівторок, 11 жовтня 2022, 13:08

ІЛЮСТРАЦІЯ З FB ПРИТУЛИ

Лише за добу українці переказали 352 мільйони гривень у фонд Сергія Притули на допомогу українській армії у війні проти РФ.

Джерело: Притула у Twitter

Пряма мова: "352 000 000 гривень за добу! Фантастичні українці показують фантастичні результати збору на помсту! І помста буде! Буде бавовна! Щира дяка усім, хто долучився! Працюємо далі".

Деталі: На тлі посилення ракетного терору Росії проти України в останні дні фонд Притули оголосив збір коштів на дрони-камікадзе. Оскільки натхенні гнівом українці перевершили сподівання волонтерів, Притула оголосив, що будуть закуплені не лише дрони.

ВАЛЕНТИНА РОМАНЕНКО 

 

Служба безпеки прийшла з обшуками до митрополита УПЦ МП

Вівторок, 11 жовтня 2022, 12:55

ФОТО З TELEGRAM

Служба безпеки України проводить обшуки у вінницького митрополита УПЦ МП Іонафана – в миру Анатолій Єлецьких.

Джерело: пресслужба СБУ в коментарі УП

Деталі: В мережі з'явилося повідомлення про обшуки в Іонафана. В спецслужбі уточнили чого стосуються слідчі дії.

Дослівно: "Співробітники СБУ проводять слідчо-оперативні заходи у рамках кримінального провадження, відкритого за статтею 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).


У ДТП на Тернопільщині потрапив водій автомобіля Audi A4

Вівторок, 11 жовтня 2022, 12:38

Не впорався з керуванням та допустив виїзд на смугу зустрічного руху - попередня причина дорожньо-транспортної пригоди. Аварія трапилася 10 жовтня близько 22:20 в селі Городище Козівської територіальної громади. На місце пригоди виїжджали працівники поліції. У ході перевірки стало відомо, що водій іномарки не впорався з керуванням на повороті і як результат - транспорт з'їхав за межі дороги, перекинувся і за інерцією врізався в огорожу. На момент аварії в салоні авто перебувало двоє пасажирів 2000 та 2001 років народження. Вони отримали тілесні ушкодження. Водій попередньо тверезий, але у нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Сторінка 522 з 1430

«ПочатокПопередня521522523524525526527528529530НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер