images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


ЗСУ отримали турецькі бронетранспортери Kirpi – очікують ще 150

Вівторок, 09 серпня 2022, 10:50

Збройні сили отримали партію нових турецьких бронетранспортерів Kirpi, а в майбутньому очікується поставка ще 150 одиниць.

Джерело: Оперативне угруповання "Каховка"

Дослівно: "Наших воїнів підтримують іноземні партнери. Весь Світ бажає, щоб Україна здобула Перемогу над лютим ворогом. Збройним Силам передали нові турецькі бронетранспортери BMC Kirpi.

Невдовзі очікується ще одна поставка на 150 одиниць".

РОМАН ПЕТРЕНКО 

 

Поліцейські встановлюють обставини аварії, у яку потрапив рейсовий автобус

Вівторок, 09 серпня 2022, 10:13

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у вівторок, 9 серпня, близько 11.20 год на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська», неподалік Тернополя. Там не розминулися вантажівка та рейсовий автобус.

За попередніми даними, водій вантажного автомобіля  «DAF» із напівпричепом, виїжджаючи з другорядної дороги Обхід м. Тернополя,  не надав перевагу в русі рейсовому автобусу сполученням «Тернопіль-Манаїв», який рухався головною дорогою в напрямку обласного центру.

У салоні автобуса перебувало 12 людей, двох з них з травмами доправили до лікарні.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Поліцейські застерігають від шахраїв: не вводьте особисті дані на підозрілих сайтах .

Вівторок, 09 серпня 2022, 10:10

За словами жінки, в одному із месенджерів вона знайшла оголошення про виплату допомоги. Перейшла за посиланням, яке було вказане в повідомленні, та ввела там свою електронну адресу. Далі їй на пошту надійшов лист, де містилося посилання на веб-ресурс для нібито оформлення виплат. Жінка перейшла на сайт, схожий на сайт банку та ввела дані свого облікового запису: пароль, логін. Після цього з її картки зникли 15 000 гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи для розкриття злочину.

Поліцейські застерігають краян від такої шахрайської схеми. Не переходьте за посиланнями від незнайомців. Перевіряйте інформацію про грошові виплати на офіційних джерелах. Встановіть індивідуальні ліміти на операції з вашою платіжною карткою.

Якщо ви випадково розкрили дані платіжної картки на підозрілому сайті – негайно телефонуйте до банку за номером, вказаним на звороті картки. Також по випадки шахрайства повідомляйте на лінію 102.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


 

Житель Тернополя спокусився на елітний алкоголь

Вівторок, 09 серпня 2022, 10:07

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського районного управління поліції 32-річному місцевому мешканцю.

На лінію «102» надійшло звернення від керуючої магазину. Жінка попросила розшукати невідомого чоловіка, якому вдалося пронести повз каси п’ять пляшок елітного алкоголю. Завдані збитки вона оцінила  майже 1500 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники територіального підрозділу поліції вийшли на слід зловмисника. Тернополянин у скоєному зізнався.

Відомості про злочин поліцейські внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Його судитимуть по законах воєнного часу.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


Тернополянин став жертвою у шахрайській схемі «Дай подзвонити»

Вівторок, 09 серпня 2022, 10:06

Мобільний телефон вартістю більше 4000 гривень привласнив невідомий чоловік. Тернополянин повіривши незнайомцю втратив своє майно.

Подія трапилася в вечірній період, в одному із парків міста. До 34-річного місцевого мешканця підійшов невідомий та попросив телефон, аби викликати таксі. Потерпілий погодився та передав пройдисвіту свій мобільний. Не встиг краянин озирнутися, як незнайомець попрямував у невідомому напрямку з його майном.

За фактом шахрайства працівники Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 ККУ.

Працівники поліції наголошують мешканцям краю не забувати, що зловмисники мають на меті одне, незаконно збагатитися за ваш рахунок. Аби уникнути такий вид шахрайства, найкраще, не давати свій телефон подзвонити нікому сторонньому, пославшись на відсутність коштів на рахунку або просто чемно відмовивши. Пам’ятайте вибір за вами.

Якщо ви все-таки потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


 

Сторінка 590 з 1430

«ПочатокПопередня581582583584585586587588589590НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер