images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Десять юних тернополян відзначились на міжнародному турнірі з плавання у Польщі

Четвер, 02 грудня 2021, 11:34

Десять юних тернополян відзначились на міжнародному турнірі з плавання у Польщі

Команда наймолодших плавців Тернопільської КДЮСШ №1 повернулася з осіннього міжнародного любительського турніру з плавання, що проходив у Польщі. Змагання відбулись 27 листопада у місті Олесько. Учасниками цього цікавого спортивного дійства були двісті спортсменів у вікових категоріях 2009-2010 р.н., 2011-2012 р.н. та 2013 р.н. і молодші. Десять юних тернопільських плавців стали переможцями та призерами турніру, - ідеться на сторінці школи у соцмережах.

Зокрема, тернополяни посіли такі місця:

Корчинська Вероніка - 1 місце на дистанції 50 м батерфляй та 2 місце 100 м комплексне плавання;

Домбровська Євгенія - 3 місце на дистанції 50 м вільним стилем;

Попінко Нікита - 2 місце на дистанції 50 м брас та 3 місце 100 м комплексне плавання;

Олексій Устим - 2 місце на дистанції 100 м комплексне плавання;

Шевців Єлизавета - 1 місце на дистанції 50 м вільним стилем та 1 місце на дистанції 100 м комплексне плавання;

Казьмірук Анастасія - 1 місце на дистанції 50 м на спині та 3 місце на дистанції 100 м вільний стиль;

Верех Аліна - 2 місце на дистанції 50 м брас;

Баран Ярослав - 2 місце на дистанції 50 м брас та 3 місце на дистанції 100 м комплексне плавання;

Рудик Евеліна - 1 місце на дистанції 50 м на спині та 2 місце на дистанції 50 м вільний стиль;

Гук Дарія - 2 місце на дистанції 50 м на спині.

 

У Тернополі відбувся Регіональний турнір з вільної боротьби серед юнаків 2009-2011 р.н. пам’яті майстра спорту України Валерія Геращенка

Четвер, 02 грудня 2021, 11:33

У Тернополі відбувся Регіональний турнір з вільної боротьби серед юнаків 2009-2011 р.н. пам’яті майстра спорту України Валерія Геращенка

Близько ста спортсменів з Тернопільської, Рівненської і Хмельницької областей стали уачсниками Регіонального турніру з вільної боротьби серед юнаків 2009-2011 р.н. пам’яті майстра спорту України Валерія Геращенка, який відбувся у Тернополі. Представники Тернопілля здобули на цих змаганнях чимало нагород.

Так, вихованці Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту у своїх вагових категоріях посіли такі місця:

1 місце у в/к до 35 кг Смакула Олександр (Збараж) (тренер Шафранський О.Г.);

1 місце у в/к до 48 кг Баран Валентин (Теребовля) (тренер Перхалюк В.М.);

1 місце у в/к до 52 кг Вархоляк Іван (тренер Лозинський І.А.);

3 місце у в/к до 32 кг Худо Остап (Збараж) (тренер Шафранський О.Г.);

3 місце у в/к до 41 кг Роговський Костянтин (Теребовля) (тренер Перхалюк В.М.);

4 місце у в/к до 41 кг Ранецький Євген (тренер Лозинський І.А.);

5 місце у в/к до 35 кг Давибіда Дмитро (Теребовля) (тренер Перхалюк В.М.);

5 місце у в/к до 32 кг.Перхалюк Артем (Теребовля) (тренер Перхалюк В.М.);

5 місце у в/к до 48 кг Шпуляк Назар (Теребовля) (тренер Перхалюк В.М.).

Третє місце у ваговій категорії 57 кг посів вихованець Борщівської ДЮСШ Станіслав Соцький (тренер Руслан Антонюк).

Підготовлено за матеріалами Інтернет-сторінки Тернопільської асоціації боротьби. у соцмережах.

На Тернопільщині директор підприємства постане перед судом за зловживання бюджетними коштами на понад два мільйони гривень

Середа, 01 грудня 2021, 14:24

Слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільщини скерували до суду кримінальне провадження щодо директора підприємства, яке виступило генпідрядником у проведенні будівництва спортивного комплексу в Тернополі. Зловживаючи службовим становищем та підробляючи акти виконаних робіт, 39-річний киянин привласнив понад  два мільйони бюджетних коштів.

У ході досудового розслідування, яке проводилося під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, було встановлено два факти зловживання. В одному випадку директор  в офіційних документах вказав закупівлю піску, що не було проведено, - таким чином, отримавши мільйон вісімсот тисяч, в іншому – у звітних документах завищив вартість робіт, яка була виконана субпідрядником з різницею у триста тисяч. Загальна сума завданих бюджету коштів склала два мільйони сто тисяч.

Слідчі зібрали достатньо доказів для оголошення киянину підозри за частинами 4 та 5 статті 191(зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу та частиною 1 статті 366 (видача службовою особою завідомо неправдивого офіційного документа) Кримінального кодексу. Згідно санкцій інкримінованих статей підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/ekonomichni-zlochini/na-ternopilshhini-direktor-pidprijemstva-postane-pered-sudom-za-zlovzhivannya-byudzhetnimi-koshtami-na-ponad-dva-miljoni-griven/

 

Оперативники встановили зловмисника, який розрахувався за товар чужою карткою

Середа, 01 грудня 2021, 14:16

Зловмисник знайшов на вулиці банківську картку і декілька разів розрахувався нею в різних магазинах.  Загальна сума покупок – понад 3600 гривень.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що невідома особа незаконно привласнила гроші з її платіжної картки, яку вона загубила.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 44-річний житель Тернополя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії тернополянина поліцейські кваліфікують за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту  на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Оперативники також перевіряють причетність фігуранта до вчинення інших кримінальних правопорушень на території обласного центру.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/operativniki-vstanovili-zlovmisnika-yakij-rozraxuvavsya-za-tovar-chuzhoyu-kartkoyu/

Велосипедист, якого збив позашляховик, у реанімації

Середа, 01 грудня 2021, 14:14

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася 30 листопада близько 20:50. В приймальне відділення Кременецької лікарні бригада екстреної допомоги госпіталізувала жителя села Білокриниця, 1961 року народження.

Тілесні ушкодження чоловік отримав в результаті автопригоди на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, потерпілий на велосипеді перетинав проїжджу частину дороги і в цей момент його збив водій автомобіля LAND ROVER DEFENDER.

Чоловіка з важкими тілесними ушкодженнями доправили до реанімаційного відділення. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 ККУ.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/dtp/velosipedist-yakogo-zbiv-pozashlyaxovik-u-reanimacziji/

 

Сторінка 763 з 1430

«ПочатокПопередня761762763764765766767768769770НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер