images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Коропецькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися змагання з міні-футболу

Середа, 20 жовтня 2021, 06:56

У Коропецькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися змагання з міні-футболу

З метою залучення учнів до занять спортом і змістовного відпочинку в ліцеї-інтернаті провели змагання з міні-футболу, за підсумками яких І місце зайняв 11-А клас, ІІ місце — 11-Б клас, а ІІІ місце — 10-В клас.

«Найкращим воротарем став Смоленський В., учень 11-Б класу, найкращим гравцем — Олійник А., учень 10-В класу, а найбільше голів (23) у ворота суперників забив Сідоран В., учень 11-А класу», — розповідають у ліцеї-інтернаті.

 

Спортсмени з Тернопільщини — переможці «Гонки майбутніх чемпіонів»

Середа, 20 жовтня 2021, 06:55

Спортсмени з Тернопільщини — переможці «Гонки майбутніх чемпіонів»
У Луцьку відбулися Всеукраїнські змагання з літнього біатлону «Гонка майбутніх чемпіонів», присвячені Дню захисників та захисниць України.
Біатлоністи змагалися в естафетній гонці.
«Чемпіонами змагань стали спортсмени з нашої області — учень Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту Назарій Парадовський та випускниця цієї школи, а зараз — учениця ТО ШВСМ Тетяна Тарасюк, які тренуються під керівництвом Назарія Бурика», — розповідають у школі.
01


У Великому Глибочку відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх в парках і скверах»

Середа, 20 жовтня 2021, 06:50

У Великому Глибочку відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх в парках і скверах»

Фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх в парках і скверах» провели для учнів Великоглибочецької загальноосвітньої школи І-Ш ступенів імені Ярослава Стецька Білецької сільської ради Тернопільського району. Відбулось дійство серед збірних команд учнів 5-9 класів на шкільному майданчику зі штучним покриттям. За переможні місця п’єдесталу пошани змагались п’ять команд-учасниць: «Чемпіон», «Блискітки», «Реал-Мадрид», «Королі спорту» та «Зелені квіти».

Чудова осіння погода сприяла учасникам змагань, а осіннє яскраве сонечко піднімало настрій усім присутнім. Команди у боротьбі за перемогу виявили хороші швидкісні якості та чудову спритність. В результаті перше місце виборола команда «Чемпіон», друге - завоювали «Королі спорту», а третє - посіли «Зелені квіти».

Команди-переможці та команди-призери нагороджені грамотами та призами з логотипом «Спорт для всіх» від організатора заходу - Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а усі учасники отримали відзнаки та зошити від видавництва «Школярик».

 

Правила дороги знай - про безпеку пам'ятай: поліцейські нагадують школярикам дорожню абетку

Вівторок, 19 жовтня 2021, 15:15

Щотижня маленькі школярі поспішають на навчання. Дехто з батьками, а дехто самостійно долає шлях до школи і повертається додому після уроків. Безпека на дорозі – дуже важлива тема, яку необхідно обговорити з дитиною. Саме такі повчальні уроки для учнів проводять правоохоронці.

Практичні заняття задля попередження дитячого травматизму для учнів молодших класів Козівської ЗОШ провели працівники поліції. Вони нагадали діткам, що  усі вони є учасниками дорожнього руху, тому слід неухильно дотримуватися правил. Діти разом з поліцейськими переходили «зебру», аби засвоїти як переходити нерегульований пішохідний перехід, навчалися орієнтуватися у дорожніх знаках. Нагадали учням і про спецтранспорт, який слід пропускати на дорозі.

Гості в погонах роздали дітям світловідбиваючі флікери. Їм розповіли, наскільки вони важливі у темну пору доби, чи у похмуру, туманну погоду, адже допомагають школярику стати помітним на дорозі та вбережуть від лиха на шляху додому.

Працівники ювенальної превенції не перестають нагадувати батькам: розповідайте дитині про дорожні знаки, пояснюйте, що вони означають і від чого застерігають. Повсякчас самі дотримуйтеся Правил дорожнього руху і подавайте гідний приклад діткам.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/yuvenalna-prevencziya/pravila-dorogi-znaj-pro-bezpeku-pamyataj-policzejski-nagaduyut-shkolyarikam-pravila-bezpeki/

Керівники слідчого управління поліції Тернопільщини взяли участь у вебінарі з представниками Західного міжрегіонального територіального управління АРМА

Вівторок, 19 жовтня 2021, 15:14

Онлайн–семінар провели для тернопільських слідчих  представники Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Його мета - налагодження взаємодії  з правоохоронними органами та органами досудового слідства.

Під час зустрічі учасники заходу обговорили перспективи співпраці з АРМА щодо виявлення та розшуку активів, а також передачу арештованих активів в управління Агентству. Окрім цього, представники Західного міжрегіонального територіального управління АРМА розповіли про особливості підготовки звернень щодо виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні. виконання запитів іноземних держав щодо виявлення та розшуку активів. Проінформували організатори зустрічі і про останні зміни в законодавстві АРМА, які невдовзі наберуть чинності.

Учасники відеоконференції зазначили, що такий обмін досвідом дасть змогу покращити в подальшому роботу обох відомств.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/kerivniki-slidchogo-upravlinnya-policziji-ternopilshhini-vzyali-uchast-u-vebinari-z-predstavnikami-zaxidnogo-mizhregionalnogo-teritorialnogo-upravlinnya-arma/

 

Сторінка 787 з 1430

«ПочатокПопередня781782783784785786787788789790НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер